Sport

Două sportive din Deva, campioane europene la Karate WUKF

Peste 1400 de sportivi din 24 de ţări, reprezentând 57 de federaţii naţionale de profil, s-au aliniat la startul celei de a X-a ediţii a Campionatelor Europene de karate WUKF, desfăşurate anul acesta în Malta. Municipiul Deva a fost reprezentat cu succes la aceste întreceri de tinerii sportivi legitimaţi la Palatul Copiilor Deva, pregătiţi de sensei Marius Biji şi Oana Emanuela Tomiuc.

De remarcat că sportiva Anda Avram (în foto alături de sensei Marius Biji) s-a luptat de la egal la egal cu competitorii prezenţi în Malta şi a cucerit medalia de aur la categoria ParaKarate.
De asemenea, Andra Danieliuc, cea mai titrată sportivă de la Clubul Sportiv Heian Deva, a obţinut două medalii la competiţia din Malta: aur la proba de kata individual seniori şi argint la proba de kata open. Iar Victor Kuţaba a câştigat medalia de argint în proba de kata individual. Alte două sportive din Deva, surorile Diana şi Carmen Tatoiu, au intrat în top 6 la nivel european. (N. Gavrea)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

6 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

6 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

6 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

6 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

6 ore ago