Categories: Eveniment

Două palme ucigătoare

Livia Botici

Un bărbat de 49 de ani, din comuna Brănişca, şi-a pierdut viaţa la câteva ore după ce a primit două palme peste faţă de la un vecin. După corecţia încasată, hunedoreanul s-a dus înspre casă, s-a pus în pat, iar a doua zi, de dimineaţă, şi-a dat ultima suflare.

Amândoi consumaseră alcool

Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute şi a pornit de la o simplă discuţie, în faţa unui pahar de băutură, în curtea casei agresorului. La un moment dat, ameţiţi de aburii alcoolului, cei doi bărbaţi s-au luat la harţă şi au început să îşi spună cuvinte grele. De aici până la violenţă, nu a mai fost decât un pas. Gazda, un hunedorean de 57 de ani, s-a repezit la vecinul său şi i-a aplicat două palme, pentru a-l linişti. În urma corecţiei pe care a primit-o, bărbatul a lăsat băutura şi a plecat înspre casa lui. A ajuns la domiciliu, s-a pus în pat şi, în cele din urmă, a adormit. Numai că, în cursul nopţii, starea de sănătate a bărbatului s-a înrăutăţit vizibil, dar atunci când soţia acestuia a vrut să cheme o ambulanţă, omul s-a opus. A doua zi de dimineaţă, bărbatul a fost găsit mort, în pat. Potrivit poliţiştilor, trupul neînsufleţit a fost preluat de medicii legişti, care, în urma autopsiei, au ajuns la concluzia că moartea bărbatului a fost una violentă şi s-a datorat unui traumatism cranio-cerebral. Vecinul agresor este acum cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovire şi vătămare cauzatoare de moarte şi riscă ani grei de închisoare.

MesagerulHunedorean

View Comments

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

La Blăjeni, intervențiile de urgență și cele edilitare se vor face cu ajutorul unui utilaj achiziționat din bani europeni

Magdalena Șerban Ce fac primarii harnici când conduc localități mici, cu un buget care abia…

2 minute ago

Deva: Absenteismul școlar, monitorizat de DAS Deva pentru circa 40 de copii

Magdalena Șerban Din pricina absenteismului școlar, circa 40 de copii și adolescenți din mu­nicipiul Deva,…

4 minute ago

„Normă” îndeplinită de „corbii” albaștri. Trei goluri, trei puncte câștigate

Ultimul meci al etapei a 7-a din play-off-ul Ligii 2 a avut loc ieri, pe…

12 minute ago

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o zi ago