Categories: Actualitate

Doi hoţi din Hunedoara, arestaţi după spargeri în serie

Doi hunedoreni au fost prinşi de poliţişti după ce au comis mai multe furturi din societăţi comerciale aflate pe raza mu­ni­cipiului Hunedoara. Poliţiştii au derulat o serie de per­cheziţii la locuinţele celor doi şi au găsit o parte din bunuri. Cei doi hoţi, ambii din Hunedoara, Romeo-Ioan Moldovan (27 de ani) şi Emilian-Tiberiu Iuşan (17 ani), au mai fost cercetaţi pentru furturi, iar Moldovan se afla sub control juddiciar.
„Poliţiştii au desfăşurat patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au ridicat mai multe mijloace materiale de probă şi i-au identificat şi condus la sediul unităţii pe cei doi tineri, faţă de care vor efectua cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, respectiv spargeri ale unor magazine, comise pe raza municipiului Hunedoara, în nopţile de 02/03.10.2020 şi 14/15.10.2020). Poliţiştii au stabilit că cei doi, purtând glugile hainelor pe cap şi materiale textile pe mâini, prin forţarea uşilor de acces, au pătruns în două magazine şi au sustras, în principal, ţigarete, cauzând un prejudiciu total de peste 14.300 de lei”, a informat IPJ Hunedoara. Poliţiştii bănuiesc că aceştia au mai comis şi alte infracţiuni şi fac cercetări în acest sens
Cei doi au fost duşi în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar judecătorul a decis arestarea lor pentru 30 de zile. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

4 ore ago