Doi candidaţi la şefia PNL Petroşani?

Maximilian Gânju

Actualul director al Societăţii Naţionale de Închideri Mine şi viceprimarul din Petroşani ar putea candida pentru şefia Organizaţiei PNL Petroşani.
Dacă la Petrila, lucrurile sunt aproape clare în ceea ce priveşte alegerea preşedintelui organizaţiei liberalilor din localitate, în Petroşani, ar putea fi un duel între doi „grei” ai structurii municipale de partid. Surse din rândul liberalilor spun că sunt tot mai des vehiculate două nume care ar trebui să se regăsească pe lista de candidaturi pentru alegerea preşedintelui PNL Petroşani.
Petru Drăgoescu (foto stânga), actualul director general al Societăţii Naţionale de Închideri  de Mine Valea Jiului, este dat drept candidat cu şanse mari de a fi ales în fruntea organizaţiei. Drăgoescu declara imediat după ce PNL Petroşani a rămas fără lider, că pentru a conduce organizaţia, trebuie o persoană care să aibă timp să se şi poată ocupa de ea. Un alt favorit pentru preluarea organizaţiei este actualul viceprimar al municipiului Petroşani, Dorina Niţă (foto dreapta). Aceasta este şi preşedinte interimar al PNL Petroşani, şi s-a înscris în partid în anul 2000, iar de-a lungul anilor, a ocupat mai multe funcţii de conducere.
PNL Petroşani a rămas fără conducere după ce, la finele lunii martie a.c., Alin Simota şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte. Afaceristul a invocat motive personale, însă sunt voci care susţin că devenise o piatră de moară pentru organizaţie şi nu mai era dorit de liderii judeţeni.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Cei doi din foto sunt buni la rubrica "Politia va informeaza". Rubrica ar suna astfel: "Cei doi sunt cautati pentru incompetenta, pupincurism, miserupism, parvenitism, lovituri aplicate colegilor prin spate, tupeu, barfa, tavaleala de partid samd".

  • Trebuie o raspundere pentru deciziile gresite date de functionarii statului si pentru promisiunile facute si nerealizate cu comfiscarea averilor si demisiile din functiile statului si timp de 10 ani sa nu mai munceasca la stat , asta este solutia pentru dreptatea nationala .

  • cei au distrus organizatia PNL petrosani, acum se desfinteaza complet, toti liberali vor pleca, nu pot sa fie condusi de niste figuranti care fac ce spun stapinii, nu au facut nimic pentru orgnizatie si petrosani, doar si-au aranjat din 4 in 4 ani locul pe listele de votare ! dar este bine pentru PSD SI PDL !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago