DNA dã târcoale Primãriei Haţeg

Oana Mihnea

Procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) fac verificări la Primăria Haţeg. Totul vine ca urmare a unor plângeri înregistrate, legate de activitatea şi modul cum s-au derulat proiectele de interes local.
Contactat de către MESAGERUL HUNEDOREAN, primarul Marcel Goia ne-a precizat că nu există nici un motiv de îngrijorare pentru el. „În urmă cu câteva zile am primit o cerere, prin fax, de la DNA, prin care ni se solicită să trimitem o serie de documente legate de activitatea primăriei. Cererea a venit ca urmare a unor plângeri depuse, în total ar fi vreo 15 reclamaţii de anul trecut şi până acum. Am strâns toate documentele de când sunt eu primar şi le-am trimis la DNA, aşa cum mi s-a cerut, pentru a fi verificate. În total, cred că sunt vreo 15.000
de pagini, tot ce are legătură cu investiţiile pe care le-am făcut, hotărâri de consiliu, situaţie de lucrări, recepţii, facturi.
Mi-au spus că dacă sunt probleme, vor cere lămuriri suplimentare, dacă nu, le clasează. Oricum, eu nu îmi fac nici un fel de problemă, sunt liniştit pentru că ştiu că nu am făcut nimic ilegal, nu am greşit. Cu siguranţă totul are legătură cu alegerile care se apropie“, a declarat Marcel Goia, primarul oraşului Haţeg.
Deşi plângerile penale există, se pare că acestea ori nu sunt semnate ori persoanele care au semnat, nu recunosc acest lucru. Vom vedea care este verdictul procurorilor după ce parcurg toate cele 15.000 de pagini.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

8 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

8 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

8 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

8 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

8 ore ago