Directorul general al CEH şi-a dat demisia

Oana Mihnea

În urmă cu câteva zile, directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, Aurel Niculescu (foto), a luat  decizia de a renunţa la funcţia de conducere.
Aurel Niculescu a fost numit director general al CEH în luna aprilie a anului trecut, prin ordin de ministru. Motivele pentru care a demisionat sunt legate de tensiunile apărute între acesta şi ceilalţi  membri ai Consiliului de Administraţie al societăţii. „Am înaintat documentul referitor la demisia mea Ministerului Energiei, dar până acum, nu mi s-a comunicat nimic în acest sens. Consider că dacă nu există înţelegere şi o bună comunicare, iar părerile mele nu sunt compatibile cu cele ale membrilor din Consiliul de Administraţie, cel mai bine este să renunţ. Am avut mai multe intenţii de punere în aplicare a unor soluţii care să ducă spre binele complexului energetic, însă toate mi-au fost refuzate, nu am reuşit să ajungem la un numitor comun“, a declarat Aurel Niculescu, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Întrebat dacă ar fi posibil să mai revină asupra deciziei şi să îşi retragă demisia, Niculescu a dat un răspuns evaziv şi a spus că nu se poate pronunţa în nici un fel. Această hotărâre vine după ce, săptămâna trecută, Aurel Niculescu a fost schimbat din Consiliul de Administraţie al CEH.

Mesagerul Hunedorean