Categories: ActualitateFlash

Liderul sindical Adrian Jurca a cerut demisia directorului general al CEH. Niculescu: În 2 ani, CEH se poate redresa

Sorina Popa

Liderul sindical Adrian Jurca i-a cerut directorului general al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Aurel Niculescu (foto), demisia, dacă până în 25 iulie nu va fi  înregistrat la ITM noul contract colectiv de muncă. Jurca susţine că directorul general nu mai are nici un motiv pentru ca acest lucru să se întâmple şi minerii şi energeticienii să aibă un nou contract de muncă.

Contactat, Aurel Niculescu a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că s-a negociat noul CCM, urmează doar ca el să fie avizat şi aprobat de CA şi AGA al CEH. „Sunt tot felul de ambiţii nejustificate ale unor sindicalişti, care nu fac decât să agraveze situaţia în care  se află Complexul. Nu sunt presiuni politice. Cred însă că am maturitatea necesară să nu bag în seamă demersurile unor lideri de sindicat care nu reprezintă interesele salariaţilor. Am mare încredere în discernământul angajaţilor CEH. Însă, dacă se continuă să se aducă prejudicii societăţii, nu va fi bine. Pentru că suntem în discuţii cu mai multe proiecte, iar aceste lucruri nu fac decât să ne aducă o imagine proastă. Or, numai asta nu ne trebuie acum. Sper să nu se ajungă la insolvenţa Complexului, deoarece ar fi mult mai greu atunci să ne redresăm. Există unele idei, proaste, dealtfel, ca partea de minerit şi cea energetică să funcţioneze separat. Se vrea dezbinarea celor două părţi ale societăţii noastre. E doar interesul unora dintre liderii de sindicat. Părerea mea este că nu ar fi bine. Pentru că aşa cum funcţionăm acum, în doi ani, Complexul Energetic Hunedoara poate să-şi revină”, a declarat Aurel Niculescu, directorul general al CEH.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Niculescu are dreptate, dar...interesele sunt atat de mari incat unii sunt dispusi sa sacrifice CEH fara ezitare pentru interesul lor.
    Omul asta ar merita sa reuseasca si ar trebui ajutat.

  • Niculescu bate campii...in 2 ani minerit in Vale dispare...el conduce de la Deva dupa ureche...habar nu are de K(ce e ala?....).Jurca bate si el toba dupa cum ii este firea...rezultatul va fi dureros pentru mineri...ca energeticenii au pita asigurata...!!!HA!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago