Directorii de şcoli, numiţi până la 1 septembrie

Începând cu noul an şcolar, aproape 200 de directori de şcoli din judeţ vor trebui să fie numiţi pe o perioadă determinată, prin detaşare, în interesul învăţământului, la conducerea unităţilor.
Este vorba despre 118 directori plini şi 68 de directori adjuncţi. Ministerul de resort nu a mai organizat de ani buni concursuri pentru ocuparea acestor posturi, şi din acest motiv, se merge pe detaşări, pe un an şcolar, pentru funcţiile de conducere a şcolilor din judeţ şi nu numai. Directorii urmează să fie numiţi prin decizia inspectorului şcolar general de la judeţ. Asta, în urma hotărârilor luate în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean. Deciziile respective se vor comunica celor în cauză până la 1 septembrie, astfel ca lucrurile să fie clare până la începerea noului an şcolar. (S.Popa)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ar trebui sa mai fie schimbati ,ma refer la cei din Deva ,in special la Ilies ,Motatantau ,si directoarea de la Liceul Pedagogic care au devenit un fel de baroni in invatamantul din Deva

  • Lucy fă-ți cruce și scuipă în sân, mergem spre dictatura lui Ceaușescu pas cu pas înainte. Ce examene!, ce directori!
    Mie teamă că o să înceapă oameni pe stradă cu meargă cu carnetul roșu de partid lipit pe frunte. Ceaușescu nu a gândit-o și pe asta dar ăștia nu mai au mult până o aplică.

  • La Scoala Gimnaziala Pui, directorul cu trandafiri rosii la rever conduce cea mai slaba scoala din zona rurala a Tari Hategului. Chiar daca nu a luat definitivatul nici anul acesta, a ramas sa conduca scoala!

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago