Diplome de excelenţă acordate de Consiliul Judeţean

Consiliul Judeţean Hunedoara a acordat în şedinţa de ieri trei diplome de Excelenţă elevelor Sonia Şortan şi Ana Teodora Anuţoiu, precum şi profesoarei Felicia Amzulescu, însoţite de premii în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare.

Sonia Şortan şi profesoara acesteia, Felicia Amzulescu, au fost premiate de autorităţile judeţene pentru medalia argint pe care hunedoreanca a obţinut-o la Olimpiada Internaţională de Geografie de la Moscova 2015. Ana Teodora Anuţoiu a câştigat trofeul la prima ediţie a Festivalului Naţional de Folclor „Mamaia copiilor”, interpretând o melodie din Ţinutul Pădurenilor.
„Mă bucur că, în sfârşit, cineva se gândeşte şi la noi. Tinerii trebuie susţinuţi pentru a avea rezultate bune, atât moral cât şi material. Avem nevoie de susţinere, pentru că suntem mulţi copii buni aici în judeţ”, a afirmat Sonia Şortan, absolventă a Colegiului Naţional „Decebal” din Deva.
„M-am pregătit împreună cu părinţii mei, am repetat foarte mult, chiar dacă nu am avut profesor. Nu simt că am nevoie de profesor, simt că pot să învăţ singură şi nu vreau să fiu copia unui profesor, vreau să fiu eu însămi”, a explicat Ana Teodora Anuţoiu, elevă la Liceul de Arte „Sigismund Toduţă“ din Deva. Ambele eleve au afirmat că în spatele acestor performanţe stau ani întregi de muncă. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago