Categories: Sport

Din ruşine-n, ruşine

Ciprian Marinuţ

Mureşul Deva a suferit a doua înfrângere consecutivă la un scor mare, 0-3, la Piteşti, cu FC Argeş, după eşecul 0-4, de acasă, cu Gloria Bistriţa. „Urmaşii” lui Dobrin au rămas în 10 oameni, în minutul 20, la scorul de 2-0, însă trupa deveană a fost la fel de slabă şi a mai încasat un gol.


Trupa pregătită de Constantin Olariu şi-a jucat perfect rolul de victimă sigură în startul partidei din Trivale. Ambruş l-a faultat în careu pe Ghiţă şi a mai comis un penalty, la fel ca în debutul jocului cu Gloria, iar R. Cîrstea (min. 6) a transformat cu siguranţă lovitura de la 11 metri: 1-0. Apărarea deveană a fost depăşită uşor şi în mintul 14, însă M. Ion, singur în careul mic, a tras pe lângă poartă. Peste doar două minute, Ghiţă a mărit avantajul la 2-0 cu un şut de la 13-14 metri, după ce a fost angajat în careu de Răuţă.

 

Mai slabi şi cu un om în plus
Pasatorul de la golul doi, Răuţă, şi-a făcut din nume, …non-nume şi a devenit „erău” negativ, întrucât în minutul 20 a încasat al doilea cartonaş galben, fiind eliminat. Superioritatea numerică a schimbat datele partidei, iar antrenorul Constantin Olariu a mutat ofensiv, înlocuindu-l pe Bogman cu Văidean (min. 26), în încercarea de a schimba soarta jocului. Cu un om în plus, prima ocazie a Mureşului a venit după o eroare a portarului Croitoru, care a degajat în Melcea, însă Furdean (min. 35), cel la care a ajuns mingea, a fost blocat de portarul piteştenilor. Devenii puteau reintra în joc, înainte de pauză, însă acelaşi portar Croitoru a parat lovitura liberă de la marginea careului, executată de Melcea (min. 45). Antrenorul devean a mutat încă o dată şi după pauză, înlocuindu-l pe Văidean, intrat în prima repriză, cu Dragu (min. 61), autorul unicului gol al Mureşului din noul campionat, însă de marcat au marcat tot gazdele. M. Ion a pasat în faţa porţii, iar A. Popa (min. 70) a împis mingea în plasă şi a stabilit scorul final la 3-0. FC Argeş a devenit noul lider al seriei de vest, cel puţin până la meciul de azi dintre Poli Timişoara şi Gloria Bistriţa, iar Mureşul a ajuns la al treilea eşec consecutiv şi s-a afundat în subsolul clasamentului.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

14 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

14 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

14 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

14 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

14 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

14 ore ago