Categories: ActualitateFlash

Dezastru şi la titularizare

Cristina Ghenea

Dascălii s-au luat parcă, după elevi şi au reuşit să se facă de minune la examenul de titularizare.
Rezultatele afişate ieri dovedesc acest lucru. Dintre dascălii care au susţinut examenul, 139 au reuşit să obţină nota 7 sau peste. Apoi, 215 dintre profesori au luat note între 5 şi 6.99, iar restul de 172 au avut note sub 5. Potrivit inspectorului general şcolar Alexandru Lăutaru, cei care au obţinut nota 7 sau peste sunt virtual titulari, pentru că va urma o şedinţă publică, pentru distribuirea lor pe posturi, în funcţie de note. Asta, deoarece la unele specialităţi au concurat mai mulţi pe un loc, iar la altele nu au fost suficienţi candidaţi ca să le ocupe.
Nici un dascăl din judeţ nu a reuşit să fie notat cu 10, iar altul dintre cei care au susţinut examenul de titularizare a luat nota 1. Cea mai mare notă la acest concurs a fost de 9.70 la Educaţie muzicală.
Contestaţiile se pot depune astăzi, între orele 9 şi 17 la centrele de examinare. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 21 iulie.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Niste prosti si niste proaste ,ce sa invete elevii de la ei,mai fac si greve ca vor salariul marit, la cat sunt de prosti este prea mare salariul ,ar trebui sa le mai taie

  • Stimata cristina ghenea !!!
    Stati foarte bine cu "stilul bombastic", dar mai rau cu "artimetica" si cu legislatia in vigoare in ceea ce priveste "dascalimea"
    Cei 172 care au "rasolit-o" la acest examen, reprezinta doar 27 %, fata de cei de la BAC unde cam 60 % au picat.
    Din pacate,(pentru dumneavoastra) acei 215-adica 35 % au trecut examenele si au dreptul sa ocupe posturi temporare sau de suplinitori!!!!
    Asa ca din partea dascalilor - dezstrul nu este chiar atita pe cit l-ati descris.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago