„Deva trebuie să fie un oraş mai sigur pentru cetăţenii lui“

Îl cunosc de foarte mulţi ani pe Petru Mărginean. El este cel care a înfiinţat SMURD în judeţul Hunedoara şi a revigorat Serviciul Salvamont. A început totul cu o mână de oameni, iar în 10 ani, numărul misiunilor de intervenţie a crescut de 30 de ori. Şi pentru ca tot acest drum să fie parcurs, a fost nevoie de un om cu viziune şi cu reale calităţi de conducător. Iar nivelul de performanţă la care s-a ajuns este dovada de netăgăduit că viziunea a fost clară şi a existat de asemenea şi capacitatea de a o realiza practic, în pofida obstacolelor şi provocărilor inerente unui astfel de proiect.
Dincolo de cifre, să salvezi vieţi omeneşti este cea mai înaltă valoare umană şi cea mai înaltă datorie faţă de comunitatea locală. Dar consider că un climat de mai mare siguranţă pe stradă este în aceaşi măsură un factor important căruia trebuie să îi acordăm la fel de multă atenţie. Dacă legea este respectată, atunci chiar şi curăţenia oraşului este mai uşor de menţinut. Dacă poliţiştii sunt sprijiniţi şi strada devine un loc mai sigur, devenii vor aprecia cu certitudine o astfel de schimbare în bine. Sunt convins că Petru Mărginean cunoaşte toate aceste lucruri şi că este omul cel mai potrivit să le pună în practică. Îmi doresc de asemenea ca Deva să îşi recapete vocaţia culturală şi istorică. Îmi doresc să simţim din nou vibraţia patriotismului care a împlinit Marea Unire de la 1918 al cărei centenar îl vom sărbători anul viitor. Sunt convins că Petru Mărginean poate onora cu cinste şi această mare întâlnire de suflet a tuturor românilor, aşa cum a făcut-o mereu. Sunt convins că este cel mai bun candidat şi va fi un primar adevărat pentru Deva.
Deva trebuie să câştige!

Viorel Sălan, senator PSD

(Comandat de Partidul Social Democrat, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170005. Operator economic S.C. Media Hunedoreană S.R.L. Deva, tiraj: 3.300 exemplare.)

11 comentarii la „„Deva trebuie să fie un oraş mai sigur pentru cetăţenii lui“”

 1. Eu nu sunt pro sau contra Marginean, dar atat o tot dati prin toata presa cu proiectul lui de suflet SMURD. Viziune in viitor, si pionier a fost Arafat cand a facut Smurd in jud Mures. Cand s-a facut in jud HD SMURD-ul era intr-un proces de expansiune in toata tara. De ce se tot lauda Marginean cu acest proiect, indiferent cine era la butoane atunci tot venea SMURD-ul si la noi in judet. Si nu inteleg de ce se tot lauda atat cu acest proiect plateste SMURD-ul din bani lui, plateste PSD-ul din bani lor. Noi toti lucuitori din jud platim acest serviciu din bani nostri, deci SMURD-ul ESTE al nostru, al tuturor. Si apoi nu asta e treaba oficialitatilor sa intermedieze astfel de activitati, adica va laudati ca v-ati facut treaba pentru care a-ti fost platit de catre noi

 2. Sa ne „umfle jendarii” cand le vine cheful sau cand se simt deranjati in interesele personale sau de grup?!
  Ca din proiectul initiat si trimis de asta in Parlament, asa reiese!

 3. Nebunul asta de salan e un dictator si un paranoic. Nu face nimic pt Deva. Afara cu el.

 4. acest gabor (bedrică mărgică) a adus-o in primarie pe arhitecta Kalauz ( porecla Hoașca) care a pus pe butuci toate initiativele de afaceri in Deva.

 5. a mers Petru Marginean prin cartierul Micro 15. A dat mana cu oamenii si si-a sters manile cu un servetel umed. Oamenii au inceput sa-l huiduie. Ar face bine sa se retraga din competitie.

 6. acest gabor (petrica marginitul) a adus-o in primarie pe arhitecta Kalauz ( porecla Hoașca) care a pus pe butuci toate initiativele de afaceri in Deva.

 7. la Petru Marginean are porecla „gaborul” (tigan ungur) dar mai nou vad ca i se mai spune si ” macaroana fiarta”. Cred ca numele ii vine de la coloana vertebrala care acum este ca macaroana fiarta fiinca nu are verticalitate (s-a mutat de la un partid la altul)

 8. Gaborul (bedrica margica)la intrebat pe Bubosul (bobora) că ciorrrr…. mai face ai nostri? Bubosul i-a raspuns – ciorrrr putea.

 9. cum sa alegem un gabor (tigan vorbitor de limba maghiara)?. Strabunicul lui era tigan din secuime. A venit in Deva si cara fier vechi la centrul de colectare cu o martoaga. S-a inhaitat cu inca doi de ai lui si intre cele doua razboaie tiparea bani falsi si se mai ocupa si cu trafic de aur de la Sacaramb. I-a mers bine garoiului si s-a casatorit cu una din Ciangai mai pacalita. Acum se da ca-i ungur dupa mama.Tenul il tradeaza. Varul lui (tot Margica il cheama) e betivul Devei. Cerseste bautura prin baruri. Jalnica familie. Bedrica Margica s-a ocupat doar de divorturi si falimente (vezi Simako).

 10. Petre Marginean este Martor a lui Iehova ,si patron la Antena 1 Deva unde sotia sa Gabriela este director, nu votam un Iehovist
  Ba,cantindat de 9 %!Da tu,Marginene,care ti-ai lasat prima sotie,ai lasat angajatii Simako pe drumuri dupa ce ai falimentat-o( propria ta firma ,adica). Vrei sa ajumgi la primarie sa ti se mai faca inca o casa de vacanta la Lunca Cernii, dar mai mare, ca sa poata fi folosita de iehovisti ( casa de adunare pentru iehovisti). Casa va fi ridicata de firma care va face incinta 1 a cetatii Deva. Acest gabor (tigan ungur) nu a crescut niciun copil. Este inimaginabil de arogant si cand cineva doreste sa deschida o afacere, face ca toti dracii.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.