Categories: Sport

Deva şi Ighiu se înfruntă pe gazon, după ce s-au „bătut” în transferuri

Ovidiu Mănăstire

CNS Cetate Deva şi Performanţa Ighiu, echipele cu cele mai sonore achiziţii de jucători din seria a IV-a a Ligii a III-a, în perioada de vară, se întâlnesc faţă în faţă, pentru un test al valorii. Pentru Viorel Tănase va fi debutul oficial ca antrenor al alb-albaştrilor, formaţie care a dezamăgit la începutul sezonului.

Bobar: „I-aş vrea înapoi pe foştii deveni!
Dacă devenii i-au adus pe Vaştag, Tecsi, Robert Cristian Pistol sau Velici, Ighiu a fost mai rapidă în bătălia transferurilor, acontându-i chiar pe foştii jucători ai adversarei de azi, Făgărăşanu, Mintaş şi Boldea. În plus, trupa lui Adorian Himcinschi a mai adus şi alţi jucători valoroşi precum Keita, Fabian Himcinschi, Poiană sau Vlădia. Referitor la foştii deveni de la Performanţa, atât preşedintele Cristi Bobar cât şi noul antrenor, Viorel Tănase, nu au ascuns faptul că i-ar dori înapoi. „Boldea, Făgărăşanu şi Mintaş sunt trei fotbalişti valoroşi pe care eu mi-aş dori să-i readuc la Deva. Îmi pare rău că am ajuns prea târziu aici şi nu i-am mai putut întoarce, semnaseră deja cu Ighiu”, a spus Cristi Bobar.

Tănase: „Întâlnim o echipă bună!”
Cu ocazia partidei de azi, Viorel Tănase îşi va face debutul pe banca lui CNS Cetate Deva, iar noul tehnician îşi doreşte să înceapă cu dreptul. „Întâlnim o echipă destul de omogenă, destul de bună, care a acumulat şapte puncte în patru etape, iar patru din acestea le-a reuşit în deplasare. Are în componenţă jucători experimentaţi precum Keita, Szekely, dar şi cei trei care au fost la Deva, Făgărăşanu, Boldea şi Mintaş. Vreau să câştigăm acest meci, vom vedea dacă şi putem, oricum, vom încerca să dăm totul pentru victorie. Eu am încredere în echipă, pentru că are potenţial”, a spus antrenorul lui CNS Cetate Deva.

Făgărăşanu: „Vreau să promovez cu Ighiu!”
Performanţa Ighiu nu a avut nici ea un start prea bun, dar şi-a revenit în ultimele două etape, când a reuşit două victorii, ocupând în acest moment locul 5 în clasament. Duelul va fi unul special pentru ex-devenii Făgărăşanu, Mintaş şi Boldea, care îşi vor înfrunta fosta echipă. „E un meci foarte greu care trebuie tratat cu maximă seriozitate. Deva e o echipă care s-a întărit mult în vară şi cred că doar lipsa de omogenitate i-a adus atât de jos în clasament. Nu am auzit nimic despre faptul că ne-ar dori înapoi, eu am trăit la Deva o perioadă frumoasă şi nu se ştie ce se va întâmpla în viitor. Deocamdată sunt aici şi vreau să pun umărul la promovarea actualei mele echipe”, a spus Făgărăşanu. Partida CNS Cetate Deva – Performanţa Ighiu se va juca azi, de la ora 17.00, pe stadionul „Cetate”.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

32 de minute ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

33 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

20 de ore ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

20 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

20 de ore ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

20 de ore ago