Categories: Sport

Szabolcs Szekely, al doilea transfer al iernii pentru CNS Cetate Deva

Gruparea din reşedinţa judeţului a parafat al doilea transfer din această pauză competiţională, alb-albaştrii semnând o înţelegere până în vară cu atacantul de 31 de ani, Szabolcs Szekely. Acesta a jucat ultima dată la Performanţa Ighiu şi a bifat meciuri în Liga I în tricoul echipelor Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa şi ACS Poli Timişoara.

A jucat la echipe importante
Echipa antrenată de Viorel Tănase se întăreşte serios în lupta pentru promovare, reuşind al doilea transfer important al iernii. La fel ca şi pe Andrei Făgărăşanu, gruparea alb-albastră l-a adus pe atacantul Szabolcs Szekely de la colega de serie, Performanţa Ighiu. În vârstă de 31 de ani, atacantul originar din Aiud este un jucător experimentat, activând la echipe importante precum Unirea Urziceni, Gloria Bistriţa, ACS Poli Timişoara (în Liga I), CFR Timişoara, Arieşul Turda, Unirea Alba Iulia (în Liga a II-a), ACS Recaş, UTA BD sau Performanţa Ighiu (Liga a III-a). În sezonul 2013-2014 a fost golgheterul echipei ACS Poli Timişoara în Liga I, marcând 11 goluri.

„Aştept cu nerăbdare să lupt pentru Deva!”
Jucătorul de 31 de ani s-a declarat mulţumit de alegerea făcută, afirmând că a fost atras de proiectul de la Deva. „Cred că am făcut o alegere potrivită. Am discutat cu oficialii de la Deva şi m-a atras proiectul propus, crearea unei echipe puternice, ce are drept obiectiv promovarea în eşalonul secund. Am vorbit şi cu Bodea şi cu Făgărăşanu, care mi-au spus numai lucruri bune despre echipă şi aştept cu nerăbdare să lupt pentru Deva”, a declarat noul atacant devean.

„Szekely a fost cap de listă pentru noi!”
Viorel Tănase a afirmat la rândul său că Szekely a fost principalul nume pe care şi l-a dorit la echipă în această iarnă, având încredere că experienţa sa va ajuta trupa deveană în îndeplinirea obiectivului propus. „Szabolcs Szekely a fost cap de listă pentru transferurile din această iarnă. Se ştie la ce echipe a jucat, a fost golgheter la Timişoara şi ne va ajuta în ceea ce ne-am propus. În funcţie de adversari, ar putea juca în tandem cu Tecsi”, a spus antrenorul lui CNS Cetate Deva. Gruparea alb-albastră se va reuni miercuri, 18 ianuarie, Viorel Tănase dorindu-şi tot lotul definitivat până la acea dată. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au pus deja la bă­taie bani frumoși pen­tru unii candidați care…

9 ore ago

Laurențiu Nistor: Drumuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale

Infrastructura rutieră modernă este primul pas spre dezvoltarea social-eco­no­mică și turistică a județului Hunedoara. Consiliul…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara Pentru că va primi titlul de Cetățean de Onoare…

9 ore ago

Bulina negră

Dan Vîlceanu, deputat neafiliat Pentru că l-a mușcat pe fostul său coleg, deputatul Florin Roman,…

9 ore ago

Ce exemplu, ce scandal! Bătaie în Parlamentul României. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-a dat un genunchi în față

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat,…

9 ore ago

Un nou val de praf saharian lovește România – Care vor fi zonele afectate

Meteorologii anunţă că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de…

9 ore ago