Categories: Actualitate

Deva: Festivalul Luminii s-a bucurat de succes

Adriana Clej

Cercetaşii din Deva, ajutaţi de voluntari, au început încă de sâmbătă dimineaţa să amenajeze aleile Parcului Cetăţii pentru a asigura derularea în cât mai bune condiţii a manifestărilor dedicate Festivalului Luminii.
Aşa că după ora 17, când s-a dat startul evenimentelor prevăzute în program cu un flashmob, spectatorii veniţi în număr mare chiar au fost încântaţi de ceea ce au văzut.
Este vorba de activităţile distractive desfăşurate în cadrul atelierelor, de modul în care au fost aranjate gulguţele pe aleile şi în zona centrală a parcului, care au bucurat privirile tuturor şi au provocat bună dispoziţie. Fiecare arie (zonă) a parcului a avut pe parcursul a câteva ore activităţi atractive. Astfel, în aria copilărie s-au desfăşurat jocuri distractive pentru copii – face painting, pălmuţe colorate şi pişcături colorate, în aria inspiraţională s-au făcut schimburi de cărţi, de gânduri bune şi picturi pe pânză, în aria muzicală şi fotografică au fost aduse instrumente muzicale pentru cei care doreau să-şi încerce talentul, dar a fost realizată şi o expoziţie de fotografie.
După ora 19.00, liceenii de la Colegiul Pedagogic au prezentat o scenetă, iar apoi trupele CND Band, Trifonii, Instinct şi tinerele soliste Timea Illes şi Bianca Sandu, vocalista trupei The Route, au cântat pentru cei prezenţi, fiind aplaudaţi  cu căldură de spectatori.
În concluzie, Festivalul Luminii a fost o reuşită în municipiul reşedinţă de judeţ, meritul principal revenind cercetaşilor şi voluntarilor coordonaţi de Bianca Nemeş şi Raluca Georgescu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago