Categories: Actualitate

Descindere la o petrecere pentru un botez

Mai multe persoane din municipiul Lupeni au fost sancţionate contra­ven­ţional după ce au participat la un eve­ni­ment privat fără a respecta prevederile legale. Petrecăreţii au fost trimişi la ca­sele lor de către poliţişti, după ce le-a fost aplicată câte o sancţiune contraven­ţio­nală.
„Poliţiştii din Lupeni au intervenit la sto­parea unui eveniment privat ce s-a des­făşurat într-un imobil situat pe strada Zănoaga din municipiu. La acest eve­ni­ment au participat câteva persoane, mem­brii ai unei familii şi câţiva invitaţi, poli­ţiştii procedând la legitimarea şi sanc­ţionarea acestora conform Legii nr.55/ 2020. Evenimentul privat a fost între­rupt”, a informat IPJ Hunedoara.
Conform sursei citate au fost aplicate un număr de 16 sancţiuni contraven­ţio­nale, în conformitate cu Legea nr.55/2020. Po­liţiştii au dat alte două amenzi unor ope­ra­tori economici pentru organizarea de pe­tre­ceri, vineri, în urma controalelor deru­late în judeţ. Tot atunci au fost verificate 139 de societăţi comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 72 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 18.250 de lei. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

7 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

7 ore ago