Nuntă şi petrecere de 8 Martie, sparte de poliţişti

Poliţiştii au descins la o nuntă organizată la un local cu pretenţii din municipiul Pe­troşani şi o petrecere de Ziua Femeii, la un alt local din capitala Văii Jiului. Nu au fost singurele petreceri organizate în Valea Jiului, deşi acest lucru contravine regle­men­tărilor privind combaterea îmbolnă­vi­rilor de COVID-19.
În ceea ce priveşte nunta, poliţiştii din Pe­troşani n-au reuşit din prima să descopere eve­nimentul organizat ilegal. „Poliţia Mu­ni­ci­piului Petroşani a fost sesizată despre faptul că la un restaurant din Petroşani se desfă­şoară un eveniment privat la care par­ticipă mai multe persoane. La faţa locului s-au de­plasat mai multe echipaje formate din poli­ţişti şi jandarmi, care au legitimat toate per­soanele participante la eveniment (fiind identificate 86 de persoane care participau la o nuntă)”, informează IPJ Hu­nedoara.
Nuntaşii urmează să fie sancţionaţi con­tra­venţional conform Legii nr. 55 din 2020 pri­vind unele măsuri pentru prevenirea şi com­baterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Un alt chef la care au descins poliţiştii a fost organizat la o sală de evenimente din Petroşani, unde era o petrecere ocazionată de Ziua Internaţională a Femeii. Poliţiştii şi jandarmii au legitimat toate persoanele care luau parte la respectivul eveniment (22 de persoane). Şi acestea vor fi sanc­ţio­nate contravenţional. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.