Deputatul Ilie Toma vrea să aducă investitori la Hunedoara

Deputatul PSD de Hunedoara, Ilie Toma (foto), a vrut să afle, în această vacanţă parlamentară de vară, ce nevoi au hunedorenii. De aceea, el a luat la pas municipiul Hunedoara pentru a sta de vorbă cu oamenii, să discute cu ei şi să afle ce greutăţi au aceştia.
„În principal, oamenii vor locuri de muncă în oraş. Am fost prin cartiere, să văd ce probleme au. Eu am discutat cu reprezentanţi ai Ministerului Mediului de Afaceri pentru a aduce investitori în municipiul Hunedoara. Împreună cu primăria, sperăm să aducem investitori”, a declarat Ilie Toma, deputat PSD de Hunedoara.
Pentru cei interesaţi să lase reclamaţii, cereri legate de problemele cu care se confruntă, cabinetul din Hunedoara a parlamentarului social-democrat este deschis zilnic între orele 8 şi 14. Cabinetul este situat pe strada George Enescu, nr. 3, bloc 3, ap. 14. (A. Năstase)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Minciuni ale ciumei rosii,la fel au mintit ca vor creste pensiile celor care au lucrat in gr1/2 si acum zeci de mii de hunedori se simt umiliti(siderurgie,cfr,minerit si alte domenii)!

  • Mi-e greata. Asta a uitat cocotat in parlament care sunt lipsurile crude din aceasta tara si din Hunedoara ! Auzi, merge pe strazi ca sa afle ! Cauta investitori....bleah !

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

8 minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

20 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

20 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

20 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

20 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

20 de ore ago