Deputatul Cristian Resmeriţã, ales preşedinte executiv al PSD Hunedoara

  Sorina Popa

În şedinţa de vineri, membrii Consiliului Judeţean al PSD Hunedoara au ales preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, 21 de vicepreşedinţi, secretarul executiv şi trezorierul filialei.

În urma alegerilor, preşedinte executiv a fost desemnat deputatul Cristian Resmeriţă, secretar executiv primarul oraşului Simeria, Emil Rîşteiu, iar trezorierul filialei Ioan Ştaier, directorul RAR Hunedoara. Ca urmare, conducerea PSD Hunedoara este asigurată de deputatul Laurenţiu Nistor, preşedinte, deputatul Cristian Resmeriţă, preşedinte executiv, şi Emil Rîşteiu, secretar executiv.

Daciana Sârbu, susţinută de PSD Hunedoara la europarlamentare
În conferinţa de presă ţinută după şedinţa de alegeri, preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a declarat că prioritatea organizaţiei judeţene vor fi acum următoarele alegeri pentru Parlamentul European şi Preşedinţia României. “Trebuie să ne preocupăm încă de pe acum şi să demonstrăm că USL merită să aibă şi funcţia de preşedinte al României. Pentru alegerile europarlamentare trebuie să arătăm că avem candidaţii cei mai buni, oameni care se zbat pentru interesele cetăţenilor din regiunea noastră”, a spus deputatul Laurenţiu Nistor.
Totodată, liderul social-democraţilor hunedoreni a declarat că europarlamentarul Daciana Sârbu (PSD) ar putea fi susţinută de social-democraţii hunedoreni să candideze pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul European, activitatea sa fiind apreciată. “Eu o susţin pe Daciana Sârbu. A demonstrat că, de când este europarlamentar, ne-a sprijin foarte mult şi s-a zbătut pentru a rezolva problemele pe care i le-am ridicat. Cred că un europarlamentar nu are doar atributul de a merge acolo şi să denigreze România, aşa cum o fac alţii. Considerăm că noi, poporul român, şi România avem nevoie de parlamentari europeni care să respecte interesele ţării”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

Concentrare pe Complexul Energetic
La rândul său, preşedintele executiv Cristian Resmeriţă a declarat că parlamentarii trebuie să se implice în sprijinirea autorităţilor locale în derularea unor proiecte necesare pentru comunităţile pe care le reprezintă.“Eu cred că trebuie să vedem ceea ce vom face cu Complexul Energetic Hunedoara, pentru că acesta se referă la minerit şi la cele două termocentrale din judeţ. De asemenea, trebuie să vedem cum putem să ajutăm autorităţile locale, pentru a-şi putea duce la bun sfârşit proiectele, în orice domeniu”, a spus Resmeriţă.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

21 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

21 de ore ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

21 de ore ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

21 de ore ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

21 de ore ago