Categories: Actualitate

Decesul unei paciente în vârstă îngrijorează

Maximilian Gânju

Bătrâna a decedat la Spitalul de Urgenţă Petroşani şi a fost internată în acelaşi salon cu tânăra din Aninoasa, de 26 de ani, depistată pozitiv la testul pentru coronavirus, până când conducerea spitalului a aflat acest lucru şi a izolat-o pe pacientă.

Persoana decedată avea 82 de ani şi a suferit un atac cerebral, astfel că principala cauză a decesului rămâne această afecţiune. Starea ei era foarte gravă şi cum perioada în care a împărţit salonul cu bolnava de COVID-19 a fost scurtă, este aproape imposibil ca virusul să-i fi provocat sfârşitul, spun surse medicale. Femeia decedată în noaptea de miercuri spre joi a fost testată pentru coronavirus de către specialiştii DSP Hunedoara, odată cu declanşarea anchetei epidemiologice la Spitalul de Urgenţă Petroşani, iar acum se aşteaptă rezultatele analizelor.
Probe de la o altă pacientă, colegă cu tânăra
din Aninoasa
O altă femeie de 58 de ani, internată la Spitalul municipal Vulcan, a fost testată pentru a se stabili dacă este infectată cu coronavirus. Pacienta a stat două zile în salonul Secţiei de Neurologie a Spitalului de Urgenţă Petroşani, alături de tânăra din Aninoasa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Instituţiei Prefectului Hunedoara, Lucian Morogan, pacienta a fost testată şi acum se aşteaptă rezultatele analizelor. Femeia a fost izolată şi nu a venit în contact cu vreun alt pacient, ci doar cu personalul medical. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

12 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

17 ore ago