Categories: EvenimentFlashSport

Cutremur în viața campioanei: Simona Halep divorțează de Toni Iuruc!

Simona Halep divorțează de Toni Iuruc la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil, după o decizie luată de comun de acord. Sursele ProSport susțin că Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil astăzi, iar apoi fiecare își va vedea de drumul său.

Nu împart nimic
Interesant este faptul că partenerii nu vor împărți nimic, pentru că au stabilit de la început, în cazul unei rupturi, să plece așa cum au intrat în relație. Concret, Halep și Iuruc vor semna ac­tele la notariat și fiecare va merge pe drumul său. Cei doi nu vor împărți nimic, aceasta fiind înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut. Sur­sele ProSport susțin că ei au oferit celor din anturaj drept motiv al divorțului distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera Simonei Halep.
În plus, părinții campioanei ar fi insis­tat să își mai dea o șansă, drept pentru care ei au mers în această vară într-o vacanță în Grecia. Acolo, însă, lucrurile s-au clarificat, dar în direcția rupturii de­fi­nitive. Astfel că s-a ajuns în acest punct: di­vorțul la notariat!
Simona Halep și Toni Iuruc s-au cunu­nat civil, anul trecut, la data de 15 sep­tembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Însă, cei doi nu vor mai forma un cuplu și după nici un an de când Simona și-a schimbat statutul, pentru sportiva noastră va urma divorțul! Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și au fost tri­mise, din câte se pare, invitații pentru 300 de persoane. Data era aleasă spe­cial la finalul sezonului competițional și chiar dacă Halep ajunge la Turneul Cam­pioanelor, turneul nu încurca planurile Simonei fiindcă e programat în perioada 31 octombrie – 7 noiembrie. Nașii ar fi tre­buit să fie Toni Mihale, bun prieten din copilărie cu Toni Iuruc, și Cristina, par­­tenera sa de viață. Familia Mihale de­ru­lează afaceri în mai multe domenii, printre altele având și un salon de eve­nimente sau acțiuni importante la o firmă ce deține un club din Mamaia.

Foc de artificii
Toni Iuruc a cerut-o pe Simona Halep în căsătorie în timp ce se aflau la vila din Pipera și urmăreau un film. După ce „Simo” a acceptat, imediat a urmat un foc de artificii, iar de show-ul respectiv s-a ocupat Toni Mihale, la rugămintea lui Iuruc. Până la nunta cu Simona Halep, mili­ardarul machidon a mai fost căsă­torit de două ori. Aventura cu prima soție, Arina, fost fotomodel, cu care are și un copil, s-a încheiat foarte repede. De cea de-a doua nevastă, Liana, s-a des­păr­țit cu mai puțin de un an înainte de a o cunoaște pe fostul număr 1 mondial în clasamentul WTA. Afaceristul de 42 de ani ar fi descoperit după 10 luni de ma­riaj că soția avea o altă relație pe care o ținea secretă față de el. În acel moment, Liana era însărcinată în cinci luni, însă Toni Iuruc nu a fost convins niciodată că e copilul lui, motiv pentru care nu l-a re­cunoscut. Liana și Toni Iuruc s-au văzut prima dată în 2018 și nu au stat prea mult pe gânduri. După doar câteva luni s-au căsătorit. Petrecerea a fost una cu fast și a avut loc la un restaurant de lux din Mamaia.
„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. E ușor la academie. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul pe­trecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, declara Simona Halep, pentru TennisMajors.com, ime­diat după ce a spus „da”.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

18 ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

18 ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

18 ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

18 ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

18 ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

18 ore ago