Sport

Cupa Michael Klein la fotbal

Nicolae Gavrea

În semn de apreciere pentru întreaga sa carieră fotbalistică, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara, în parteneriat cu CS Hunedoara, a organizat prima ediţie a „Memorialului Michael Klein”, ediţie la care au participat 12 echipe de tineri jucători, cu un număr de aproximativ 150 de sportivi.
Prin acest turneu, organizat în sala de sport a Colegiului Naţional de Informatică „Traian Lalescu“ din Hunedoara, se doreşte ca să fie păstrată mereu vie amintirea celui care a fost unul dintre cei mai mari fotbalişti hunedoreni ai tuturor timpurilor.
Au participat la această ediţie următoarele echipe: CS Hunedoara, ACS MF Hunedoara, CNS Cetate Deva, CS CFR Simeria, ACS Viitorul Şoimuş, CSM Dacia Orăştie 2010, ACS Sorii Juniors Lupeni, ACS Dynamic Lupeni, CSO Retezatul Haţeg, AS Galaxy Brad, AS Zarandul Crişcior, AS Pro Fotbal Petroşani.
La acest memorial s-a promovat spiritul de fair-play, toţi copiii fiind câştigători, organizatorii acordând fiecărei echipe câte un trofeu, diplome şi câte o minge de fotbal. La finalul competiţiei, cluburile participante au păstrat un moment de reculegere la monumentul ridicat de Primăria Hunedoara în cinstea marelui fotbalist.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

o oră ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

o oră ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

o oră ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

o oră ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

2 ore ago