Sport

Cum a pus Sepsi mâna pe Marius Coman, „perla coroanei”, de la Corvinul. Ce salariu a primit

Golgheterul Ligii 2, Coman a marcat 16 goluri, 10 în campionat, a fost con­vins de către oficialii grupării din Sfântu Gheorghe cu un salariu cifrat la aproximativ 9.000 de euro., anunță digisport. Jucătorul, care și-a făcut ju­nioratul în Spania, a parafat un an­ga­ja­ment valabil trei sezoane și are am­biția de a ajunge unul dintre cei mai prolifici fotbaliști din SuperLiga.

Mesaj după despărțirea de Corvinul: „Cel mai frumos capitol de până acum”
Coman s-a născut la Vișeul de Sus, dar mai apoi a plecat cu familia în Spania, astfel că a făcut acolo opt ani de juniorat. Corvinul nu primește vreun ban de pe urma transferului la Sepsi al lui Marius Coman, care mai avea con­tract cu hunedorenii doar până la 30 iunie 2024. Atacantul și-a anunțat și el despărțirea de gruparea din Hunedoara printr-o postare pe care a publicat-o pe social media.
„Așa s-a încheiat cel mai frumos capitol din cariera mea de până acum. Am trăit la Corvinul doi ani plini de emoție și realizări. Noi nu am fost doar o echipă, am fost o familie, iar asta s-a văzut și pe teren, reușind să realizăm o performanță istorică.
Mă bucur că am avut șansa de a face parte din această poveste și le mul­țu­mesc t­uturor celor care m-au sus­ținut și au avut în­cre­dere în mine.
Poate cândva dru­mu­rile noastre se vor in­ter­secta din nou. Hai, Corvinul!”, a fost me­sa­jul lui Coman pe social media.

„Unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei noastre”
La rândul lor, oficialii celor de la Corvinul au postat și ei un mesaj prin care au anunțat despărțirea de Coman.
„Mulțumim, Marius Coman! Sosit în vara lui 2022 la Hunedoara, Marius Coman a devenit, treptat, unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei noas­tre, pentru care a fost și cel mai bun marcator în anul revenirii în Liga a doua!
Sezonul actual, Marius a evoluat, în total în 36 de partide oficiale, în cam­pionat și în Cupă, reușind să puncteze de 16 ori (10 goluri în Liga a doua, 6 în Cupa României), bifând 2.997 de mi­nute pe te­ren – cele mai multe din lotul nostru!
Acum, cu o Cupă a României în pal­mares, Marius Coman va face pasul spre SuperLigă, iar nouă nu ne rămâne decât să îi mulțumim pentru tot ce a realizat în acești ani, în tricoul echipei noastre!
Multă baftă, Marius! Hai, Corvinu’!”, au postat cei de la Corvinul.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Cum a devenit România un hub tehnologic în curs de dezvoltare în Europa?

România este uneori numită “the rising techhub of Europe” - anume hubul tehnologic în creștere…

o zi ago

Nepăsare sau gafă? Liberalii hunedoreni, fără omagiu pentru Eroii României

Ziua Eroilor este un moment de profundă reverență și recunoștință, când comunitățile din întreaga țară…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că se pregătește de­bar­carea unui șefuleț din zonă, care se pare că…

2 zile ago

Bulina albă

Abiatar Bubău, elev în clasa a II-a, prof. Lazăr Cezarina La Liceul de Arte Pentru…

2 zile ago

Bulina neagră

Ioan R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de…

2 zile ago

„Un Lord a venit la primărie”. Lucian Rus: Am candidat pentru Deva și pentru deveni. Ei sunt câștigătorii acestor alegeri

Lucian Rus este revelația acestor alegeri locale din județul nostru. Puțini au crezut în proiectul…

2 zile ago