Categories: Actualitate

Cu colinda la preşedinte

Nicolle Ebner

În spiritul tradiţiei împământenite încă din 2004, jurnaliştii hunedoreni l-au colindat ieri, pe preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Ioan Moloţ.

Presa, un rău necesar
Mai buni la scris decât la cântat, jurnaliştii au cam dat-o în bară când a fost vorba de repertoriu. Salvarea a venit de la preotul Mircea Mihuleţ, realizator de emisiuni la unul din posturile locale de televiziune care a reuşit să stârnească interesul preşedintelui Moloţ, spălând astfel şi neştiinţa jurnaliştilor în ale colindatului. „La Mărtineşti, satul în care m-am născut, am crescut în acest spirit al păstrării tradiţiilor şi obiceiurilor. De aceea, mi se pare normal să perpetuăm ceea ce am moştenit. Magia Sărbătorilor de iarnă are rolul de a ne face mai toleranţi, şi este momentul în care lăsăm la o parte politica, invidia, şi încercăm să fim mai buni. Cu presa, am o relaţie excelentă. Sunt atent la ceea ce scriu, pentru că nu-mi este indiferent cum îmi reflectă activitatea. Ei scriu ce vor, eu fac ce trebuie”, s-a destăinuit preşedintele CJ Hunedoara.

Crăciun fericit!
Dacă prestaţia jurnaliştilor a fost cam anemică, totuşi, sala de protocol a consiliului judeţean a răsunat de colindele interpretate de un grup de locuitori ai localităţii Bretea Mureşană, adus de primarul Devei, Mircia Muntean. Frumuseţea colindelor şi harul interpretării au fost răsplătite generos de gazde, mai exact Mircea Ioan Moloţ şi consilierul său, Nelu Ardelean. Pentru prima dată la un astfel de eveniment, a lipsit de lângă şeful judeţului vicepreşedintele Costel Avram care, anul trecut, l-a colindat cu mare sârg, alături de colegii de la PRM. În final, cu gândul la un an mai bun şi liniştit din punct de vedere social, s-au ciocnit pahare cu whisky, vermut şi ţuică fiartă, după pofta fiecăruia şi s-au mâncat sandvişuri şi cozonac.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

23 de ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

23 de ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

23 de ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

23 de ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

24 de ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

24 de ore ago