Ioan Dumbravă, directorul executiv al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara, a declarat că la nivelul judeţului au fost amenajate 10 centre provizorii de sacrificare a mieilor, în care există asigurată asistenţă medicală permanentă. Potrivit directorului Dumbravă, până în prezent n-au fost probleme deosebite, pentru că activitatea este bine organizată. Acesta a mai subliniat că toată carnea scoasă la vânzare este verificată de medicii veterinari.
Medicii veterinari au fost prezenţi și în târgurile de animale, acolo unde mieii de Paşti se vindeau vii. Preţul cerut de ciobani pentru un miel viu este cuprins între 10 şi 15 lei pe kilogram, la înţelegere cu persoanele venite să cumpere. (Mircea Crivăț)
Consiliul Județean Hunedoara anunță punerea în funcțiune a sistemului de transport public ecologic din Valea…
CONSILIUL JUDETEAN HUNEDOARA anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu…
Consiliul Județean Hunedoara a investit masiv în sistemul de sănătate și în acest an. Președintele…
Pădure fără uscături nu există zice o vorbă şi descrie perfect situaţia dintr-o instituţie din…
În urmă cu câteva zile a avut loc ultima ședință ordinară a Consiliului Județean Hunedoara…