Categories: Sport

CSM Deva, învinsă acasă, rămâne pe ultimul loc

Sâmbătă seara s-au jucat ultimele trei partide ale etapei a VIII-a din Liga Florilor, în urma cărora cele două nou-promovate au rămas cu zero puncte, iar Dacia Mioveni deasupra lor, cu 3 puncte.

Au fost mai bune
Echipa argeșeană a jucat la Râmnicu Vâlcea, unde a revenit de la 16-24 în minutul 43 la 23-25 în minutul 51, după care un time-out cerut de Bent Dahl a readus lu­crurile la normal. Asta și fiindcă fostul an­trenor al gazdelor, Goran Kurtes, n-a avut nici o reacție. Echipa vâlceană a obținut a șa­sea victorie și a revenit pe locul 3, la 2 puncte de lidera Rapid.
O altă echipă care a revenit spectaculos dar nu a obținut nimic este Știința București. De la 14-20 în minutul 45, nou-promovata a venit la 20-21 în minutul 52, însă n-a mai înscris deloc în ultimele 6 minute. Cealaltă nou-promovată, CSM Deva, a fost aproape de a obține măcar un punct în disputa de pe teren propriu cu CSM Slatina, dar echipa ol­teană a avut un finiș mai bun.
CSM Deva a avut o primă repriză mai bună și la pauză scorul a fost egal,12-12, care dădea speranțe formației gazdă la un re­zultat pozitiv în această întâlnire. Repriza a doua a fost mai spectaculoasă cu e ega­litate constantă între cele două formații.
Devencele au condus cu 15-14 în minutul 35, apoi cu 17-16 în minutul 45, au restabilit egalitatea pe tabelă la 19-19 în minutul 52, dar jucătoarele din Slatina au înscris de două ori și s-au dstanțat la 21-19 pentru ca să gestioneze mai bine situația pe final, câștigând la limită, 22-21.
Au arbitrat: Cristina Năstase și Simona Stancu, iar CSM Deva a evoluat cu Inculeț, Năstasă, Nanu – Gavrilă ( 6 goluri înscrise), Malac (5), Moldovan (3), Ciolan (2), Pătu­leanu(2), Cherecheși(2), Predoi (1), Tămaș, Onicaș, Croitoru. Antrenor: Gheorghe Covaciu.
Etapa a noua a început duminică, 7 no­iembrie, cu partida Dunărea Brăila – CSM București care s-a încheiat cu scorul de 27-25 pentru gazde care s-au impus astfel în fața campioanelor din București.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

18 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

18 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

18 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

18 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

18 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

18 ore ago