Sport

FOTBAL Liga a IV-a. O victorie grea, muncită, rămâne o victorie

În jocul de la Lupeni, care a fost considerat derby-ul etapei, gazdele s-au impus cu emoții în fața fostei formații de Liga a III, Aurul Brad. Echipa din Brad a deschis scorul relativ repede, în minutul 4 prin Tecsi, dar gazdele au revenit urgent și au marcat prin Sergiu Prem, preluând conducerea un minut mai târziu prin Marian Băcăran (min.12).

A redus din diferență
„Minerii” din Lupeni au vrut să arate că merită poziția de lider în clasament ș,i în minutul 24, în urma unei acțiuni bine construită, au înscris din nou prin Mazilu, distanțându-se liniștitor pentru victorie. Dar pe final de repriză, în minutul 42, Andrei Soit reduce din dife­rență printr-un gol înscris în poarta gazdelor, astfel că la pauză tabela arăta 3-2 pentru echipa din Lupeni.

Din nou la conducere
După pauză, gazdele au redus oarecum motoarele și le-au permis celor de la Aurul Brad să construiască mai multe acțiuni, astfel că în minutul 58 se va restabili egalitatea, 3 -3, printr-un gol înscris din nou de către Tecsi. Spre stupoarea celor din tribune, cei care vor înscrie din nou sunt oas­peții care au avut în Tecsi unul dintre cei mai buni jucători care au evoluat în această partidă. În minutul 69, golul înscris de către vârful brădean aduce echipa oaspete din nou la conducere. A fost momentul în care „minerii” din Lupeni s-au trezit la realitate și au revenit în joc preluând controlul în to­talitate, astfel că vor restabili egali­ta­tea în minutul 74 prin Belei și vor reuși să obțină victoria mult așteptată în acest derby, Andrei Harangozo fiind cel care a semnat ultimul gol înscris în această întâlnire. Victorie muncită și obținută nu foarte ușor de către gazde, care se mențin pe primul loc în clasament.
Minerul Lupeni: David Mihai Androne, Lucian Arcuși, Marian Petre Băcăran, Mihail Bânceanu, Petrică Belei, Cristian Ciocârlan, Dacian Mândreci, Denis Mazilu, Sergiu Prem, Viorel Roșian, Andrei Tonca, Rezerve: Alexandru Buțurcă, Mugurel Ciorîia, Andrei Șilip, Sebastian Glăvan, Andrei Harangozo, Damian Hărșăn, Sebastian Popescu, Alexandru Sandu.
CSM Aurul Brad: Alexandru Ciprian Bostan, Flaviu Chelariu, Alexandru Deack, Raul Demian, Cosmin Dumitraș, Andrei Șoit, Ionuț Filipaș, Vasile Iancău, Mihai Leaha, Dorian Pasca, Alexandru Tecsi, Rezerve: Adrian Achim, Mihai Cătănă, Marius Furdui, Marius Nicolae Ilea, Alexandru Mihăiesc, Peter Lehel, Gabriel Pricop, Andrei Stănilă.
Cu această victorie, echipa Minerul Lupeni rămâne pe primul loc în clasament, cu un total de 15 puncte, urmată de CSM Aurul Brad, cu 12 puncte și de CSM Deva cu 11 puncte.

Rezultatele etapei:

  • CSO Retezatul Haţeg – ACS Şoimul Băiţa 6-3
  • CSM Dacia Orăştie – Gloria” Geoagiu 1-1
  • CS Inter Petrila – CSM Mihai Viteazul 0 – 2
  • Minerul Lupeni – CSM Aurul Brad 5- 4
  • CSC Sântămăria Orlea – AS Victoria Călan 8- 2
  • CSM Deva – ACS Minerul Uricani 12-0 (3-0)
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Când se virează pensiile, deşi greva continuă la Ministerul Muncii

Conducerea Casei Naționale de Pensii Publice dă asigurări că pensionarii își vor primi banii cuveniți…

12 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj abonat la banul public pe vre­muri a revenit în peisaj…

12 ore ago

Bulina albă

Lucian Rus, secretar de stat Pentru că turneul efectuat în Japonia, pentru promovarea oportunităților de…

12 ore ago

Bulina neagră

Grigorie N., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost prins la volan, după ce a…

12 ore ago

Tunurile de zăpadă artificială, pornite în Straja. Sezonul de schi începe pe 30 noiembrie

Administratorii pârtiilor din Staţiunea Straja şi-au propus să deschidă sezonul de schi din această iarnă…

12 ore ago

Grupare de tâlhari din Simeria, destructurată la Petroşani

Trei tineri din Simeria, unul dintre ei recidivist, au pus la cale un plan de…

13 ore ago