Categories: Eveniment

Criminalul din Petrila, condamnat la 16 ani de închisoare

Cristina Ghenea

Autorul crimei care a îngrozit Petrila a fost condamnat de către magistraţi. Daniel Bulearcă, în vârstă de numai 19 ani, are de executat 16 ani de închisoare, după ce, în urmă cu aproximativ trei luni, l-a ucis pe fratele antrenorului echipei naţionale de popice.

Are drept la recurs

După doar două termene de judecată de la înregistrarea procesului pe rol, magistraţii de la Tribunalul Hunedoara au luat o decizie în ceea ce-l priveşte pe criminal. Potrivit purtătorului de cuvânt al instanţei, Ildiko Glăman, ”inculpatul a fost condamnat la 16 ani de închisoare, cu executare, şi interzicerea unor drepturi pe o perioadă de cinci ani”. În plus, Bulearcă este obligat să plătească cheltuieli judiciare către stat, în valoare de 1.700 de lei. ”Hotărârea magistraţilor poate fi atacată prin apel, în termen de 10 zile de la comunicare”, a mai precizat Ildiko Glăman.

A plătit cu viaţa reclamarea unui furt

La începutul lunii martie a.c., Dobrică Ioan, fratele mai mare al antrenorului echipei naţionale de popice, a fost găsit într-o baltă de sânge, cu 19 lovituri de cuţit şi cu gâtul tăiat. Bărbatul plătise cu viaţa un furt pe care-l reclamase la Poliţie. Daniel Bulearcă îi furase din locuinţă un televizor, fapt pentru care ajunsese să fie cercetat de oamenii legii. Deranjat de acest lucru, s-a dus la uşa victimei, pentru a-i cere să-şi retragă plângerea. Dobrică a refuzat, aşa că tânărul a scos din buzunarul hainei un cuţit de vânătoare cu lama de 25 de centimetri şi l-a înjunghiat pe bărbat în repetate rânduri, după care i-a tăiat gâtul, lăsându-l fără viaţă în pragul uşii. Câteva ore mai târziu, criminalul a fost prins în gara din Arad, după ce tatăl său îi anunţase pe poliţişti unde se află.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că s-au pus deja la bă­taie bani frumoși pen­tru unii candidați care…

60 de minute ago

Laurențiu Nistor: Drumuri moderne pentru dezvoltarea comunităților locale

Infrastructura rutieră modernă este primul pas spre dezvoltarea social-eco­no­mică și turistică a județului Hunedoara. Consiliul…

o oră ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul echipei Corvinul Hunedoara Pentru că va primi titlul de Cetățean de Onoare…

o oră ago

Bulina negră

Dan Vîlceanu, deputat neafiliat Pentru că l-a mușcat pe fostul său coleg, deputatul Florin Roman,…

o oră ago

Ce exemplu, ce scandal! Bătaie în Parlamentul României. Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu că i-a dat un genunchi în față

Bătaie în Parlamentul României: Deputatul liberal Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu (deputat neafiliat,…

o oră ago

Un nou val de praf saharian lovește România – Care vor fi zonele afectate

Meteorologii anunţă că un nou val de praf saharian va ajunge deasupra României, începând de…

o oră ago