Categories: Actualitate

Criminal urmărit prin Interpol, prins la Orăştie

Alături de Ana Maria Murg şi Silviu Bruzlea, încă de negăsit, Vasile Benegui a fost con­damnat la închisoare pentru uciderea în bătaie a unui adolescent de 15 ani. A reuşit să se ascundă timp de nouă ani, fiind pe lista celor mai căutaţi infractori.
„Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Crimi­nale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Ju­de­ţean Hunedoara, în colaborare cu poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Simeria şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Orăştie, au depistat pe raza municipiului Orăştie, un băr­bat în vârstă de 35 de ani, din oraşul Simeria, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind con­dam­nat la 20 de ani închisoare pentru săvâr­şirea infracţiunii de omor calificat, asupra unui minor în vârstă de 15 ani”, a informat IPJ Hunedoara.
Vasile Benegui a fost dus de poliţişti la Pe­ni­tenciarul Deva, în vederea executării pe­depsei. Şi Ana Maria Murg a fost prinsă şi ares­tată în anul 2019 în Italia. Hune­do­rean­ca a fost ares­tată de către carabinierii Uni­tăţii de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în lo­calitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.
Cei trei au comis crima (despre care ziarul nostru a relatat la vremea respectivă, dar şi în anii următori) în noaptea de 15/16.09.2007, în apropierea unei discoteci din satul Tâmpa, comuna Băcia, unde tânăra (pe atunci în vârstă de 18 ani), împreună cu Benegui şi Bruzlea au lovit cu pumnii şi picioarele, cu o bâtă de baseball şi chiar cu un bolovan, un adolescent provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

19 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

19 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

19 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

19 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

19 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

19 ore ago