Cosmin Guşă a fost reales preşedinte al Federaţiei Române de Judo

Federaţia Română de Judo şi-a desemnat noul staf de conducere pentru următorii patru ani, iar cunoscutul om politic, Cosmin Guşă, cel care a condus federaţia din 2017, a fost reales în funcţia de preşedinte pentru un nou mandat de patru ani în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri desfăşurate la Poiana Braşov. Preşedintele în exerciţiu a fost votat de 118 dintre membrii afiliaţi, în timp ce contracandidatul său George Teşeleanu a primit 70 de voturi.
Cozmin Guşă a declarat: „Nu pot spune că am avut emoţii, dar scorul a fost mai strâns decât mă aşteptam, a contat mult şi părerea lui Marius Vizer. Regret doar agitaţia inutilă a unor colegi/prieteni care ne-a creat nişte mici probleme de imagine. În rest, sper să facem mai multe decât la primul mandat”, a declarat Cosmin Guşă.
La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri de la Poiana Braşov, care a durat peste 7 ore, au participat 189 din totalul de 193 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo, iar numărul de voturi valide a fost de 188.
Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, Marius Vizer, anunţase luni că îl susţine la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Ro­mâne de Judo pe George Teşeleanu. Men­ţio­năm că Marius Vizer este singurul candidat la preşedinţia Federaţiei internaţionale de judo (IJF), organizaţie pe care o conduce din anul 2007. Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei internaţionale de judo vor avea loc în data de 3 iunie 2021, în timpul Congresului IJF de la Budapesta, programat înaintea Cam­pionatelor Mondiale 2021.
Toate cele 204 federaţii membre ale Fede­ra­ţiei internaţionale de judo au fost invitate să propună candidaţi pentru această funcţie, până în data de 2 februarie 2021, dar niciuna dintre federaţiile membre nu a propus un con­tra­candidat. Astfel, Vizer va fi reconfirmat în funcţie pentru următorii 4 ani, continuând seria de reforme şi modernizarea judo-ului mon­dial, notează acest comunicat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.