Sport

Corvinul joacă, din nou, pentru victorie

Astă seară, revelația acestei ediții a Cupei României, formația Corvinul Hunedoara (care a învins în faza sfer­tu­rilor de finală echipa CFR Cluj cu 4-0), va întâlni pe terenul de acasă, de la ora 19.00, pe FC Voluntari.

Nu se aștepta nimeni
Corvinul s-a calificat pentru a treia oară într-o semifinală a Cupei României, după ce a mai ajuns în acest act în ediția 1982-83, când pierdea la lovituri de departajare la Arad în fața Politehnicii Timișoara (8-9), și în ediția 1983-1984, când ceda la Făgăraș con­tra echipei Dinamo (0-2). Jucătorii de la Corvinul, pre­gătiți de Florin Maxim, vi­sează și mai departe, la o calificare în finala întrecerii și, chiar mai mult, pentru că au prins curaj. Marius Coman (foto), unul dintre marcatorii golurilor din jocul cu CFR Cluj Napoca, a declarat atunci, după meci: “Noi am crezut de la început că putem fi surpriza Cupei. Când am învins Sepsi nu se aștepta nimeni, nici azi nu se aștepta nimeni. Credem în visul nostru, de a câștiga Cupa României. Nu e vreun se­cret în ceea ce am reușit, suntem o echipă unită, aler­găm mult, ne-am în­tărit de la Liga 3 și se văd roadele”. Mircea Lucescu a fost alături de Corvinul la vic­toria pe care hunedorenii au înregistrat-o acasă cu CFR Cluj Napoca și a spus: „Felicitări publicului care a fost extra­or­dinar și care a menținut o atmosferă de victorie. Felicitări jucătorilor care au fă­cut o demonstrație de forță și de inte­ligență tactică și mai ales felicitări pen­tru antrenor. Mi-a plăcut enorm cum a or­ganizat echipa și felul în care echipa a jucat, ca o echipă cel puțin de Divizia A. Rezultatul e impor­tant, dar e important doar dacă aduce un alt rezultat. Dacă nu, va fi considerat o întâmplare. Aș vrea să îi revăd în finală, să joace de aceeași ma­nieră și să văd Hunedoara în Divizia A”.

Nu rămâne decât să sperăm că echipa hunedoreană va reuși un nou rezultat de excepție. Noi, să fim cu toții alături de jucătorii pregătiți de Florin Maxim, să îi susținem necondiționat și să strigăm HAI, CORVINUL!!!

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

4 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

4 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

4 ore ago