Evoluţii remarcabile ale echipelor hunedorene de minifotbal la Sibiu

Nicolae Gavrea

Municipiul Sibiu a găzduit partidele din cadrul Cupa României la minifotbal, ediţia 2018, care s-au disputat timp de trei zile, la sfârşitul săptămânii trecute. Un număr de 96 de echipe (record de participare la un astfel de turneu) s-au întrecut în cadrul acestei foarte populare competiţii, organizată în acest an de Asociaţia Club Sportiv „Luceafărul” Sibiu 2009 în parteneriat cu Federaţia de Minifotbal din România.

Doar două din nouă echipe
Judeţul Hunedoara a avut în competiţie nouă reprezentante, Red Army Brad, Inter Călan Hunedoara, Diavolii Roşii Hunedoara, Real Crişcior Brad, AS Electroconat Deva, MFC Corvinul Hunedoara, FC Boromir Deva, Spartanii Orăştie şi Pera BMW Deva. Cele 160 de meciuri s-au jucat de vineri până duminică pe opt terenuri din Sibiu, mai întâi faza grupelor, în sistem campionat, din care primele două clasate în fiecare din cele 32 de grupe s-au calificat în fazele eliminatorii.
Formaţiile Boromir Deva şi MFC Corvinul Hunedoara s-au aflat în postura de câştigătoare a grupelor, calificându-se în următoarea manşă. Boromir s-a oprit în şaisprezecimi, unde a pierdut la limită, 0 – 1 cu Squadra Turda, în timp ce Corvinul a obţinut calificare în optimi după ce a dispus de Arobs Transilvania Floreşti cu 3-1. Echipa din municipiul de pe Cerna şi-a continuat parcursul bun, trecând şi de Gimsport Team Bacău, scor 3 – 2, ceea ce i-a asigurat prezenţa între cele mai bune opt formaţii de la această ediţie a Cupei României. În sferturi, Corvinul Hunedoara a întâlnit pe Squadra Turda, echipă care eliminase pe Boromir Deva în şaisprezecimi. Pentru Corvinul, a fost finalul participării la această ediţie a Cupei, fiind învinsă de Squadra, tot la limită, scor 1 – 2. Iată rezultatele înregistrate de MFC Corvinul Hunedoara:
MFC Corvinul Hunedoara – Arnsberg Alba Iulia 4 – 1
MFC Corvinul Hunedoara – Comelf Bistriţa 2 – 2
MFC Corvinul Hunedoara – Arobs Transilvania Floreşti 3 – 1
Iar în optimi:
MFC Corvinul Hunedoara – Gimsport Team Bacău 3 – 2
În sferuturisferturi:
MFC Corvinul Hunedoara – Squadra Turda 1 – 2

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.