Coordonator regional al seniorilor din UNPR

Hunedoreanul Constantin Alexandrescu (foto), preşedintele organizaţiei de seniori a UNPR Hunedoara, a fost numit coordonator regional al organizaţiilor de seniori pe judeţele din regiunea 5 Vest.

„Sunt responsabil zonal pe activitatea organizaţiilor de seniori ale UNPR pe patru judeţe, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş, ceea ce este o onoare pentru mine ca hunedorean. Numirea mea pe această funcţie a fost şi o recunoaştere a activităţii UNPR în judeţ. În data de 18 a avut loc o şedinţă a Biroului politic permanent a seniorilor la nivel naţional, la care am prezentat care sunt rezultatele organizaţiilor din zona de Vest a ţării. Ocazie cu care am scos în evidenţă faptul că este nevoie de o reevaluare a atitudinii faţă de persoanele în vârstă,  care, în foarte multe cazuri au fost scoase în afara societăţii sau înlăturate pe nedrept din activitatea pe care o desfăşurau. De fapt, cine sunt aceşti vârstnici, sau, mai exact, seniorii partidului? Sunt persoanele care vin primele la vot, primele care-şi plătesc taxele şi impozitele, au experienţă de viaţă şi care, în viziunea partidului, sunt osatura şi piesa de rezistenţă a organizaţiei. Pe această linie este încheiat şi protocolul cu Liga pensionarilor. Le adresăm celor în vârstă să vină alături de noi, pentru că avem nevoie de experienţa lor”, a afirmat Constantin Alexandrescu, preşedintele organizaţiei de seniori a UNPR Hunedoara. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Asta-i un kkt nenorocit, un suflet de sluga, un libidinos care linge-n kur pe Vochitoiu. Pai cu jegurile aste veniti voi la vot? Lasa c-o sa luati bot. Alexandrescule, mai furi serii de la buletin ca sa faci imprumuturi false? Mama ta de nasparliu!