Categories: FlashReportaj

Controversatul Pera a fost „încătuşat” pe viaţă

Cristina Ghenea

Unul dintre cele mai controversate personaje din municipiul Deva, Ovidiu Petru Ioiescu, zis Pera, a fost „încătuşat” pe viaţă. Frumoasa deveancă, Petronela Elena Matei, cea care în ultimii 15 ani i-a fost alături şi la bine, şi la rău, a devenit oficial doamna Ioiescu.

 
Cei doi au fost conduşi la altar de două perechi de naşi şi au sărbătorit marele eveniment împreună cu mai bine de 300 de invitaţi, prieteni şi cunoştinţe, veniţi de peste tot din ţară.

 

Căsătorie, după 15 ani de iubire necondiţionată
Fastul şi eleganţa cu care s-a desfăşurat evenimentul au atras atenţia tuturor devenilor, care sâmbătă după-amiază s-au aflat în zona Pieţei Unirii din municipiu. În jur de 50 de persoane au fost alături de cei doi miri la ceremonia oficiată la Casa Căsătoriilor, dar şi la cununia religioasă, care a avut loc la Biserica Ortodoxă „Buna Vestire”. Ţinutele alese cu gust şi maşinile luxoase au fost de departe uşor de observat, însă toată atenţia a fost – pe drept – cuvenită celor doi sărbătoriţi, care susţin că de un deceniu şi jumătate se iubesc necondiţionat.
„Petronela a fost alături de mine în cele mai grele momente din viaţă. Mi-a demonstrat că dragostea dintre noi este mai importantă decât orice şi acum, ni se împlineşte una dintre cele mai mari dorinţe, aceea de a ne uni destinele”, a declarat, fericit, Pera.

 

Nuţu Cămătaru, printre invitaţi
Voia bună la petrecerea mirilor – care a avut loc într-un local din afara municipiului – a fost întreţinută de muzicanţi cunoscuţi: Adriana Antoni, Aida, dar şi Ovidiu Nechita şi formaţia sa. Printre cei prezenţi la nuntă, s-a numărat şi cunoscutul interlop bucureştean Nuţu Cămătaru, iar potrivit mirelui, din lista de invitaţi mai făceau parte şi Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, cele două „păcătoase” din showbiz-ul românesc, însă programul încărcat al acestora nu le-a permis să dea curs invitaţiei.

Inculpat în dosarul „Spumă şi Bibanu”
Ovidiu Petru Ioiescu a fost arestat timp de trei ani şi jumătate, fiind unul dintre acuzaţii din cunoscutul dosar „Spumă şi Bibanu”, judecat iniţial de Curtea de Apel Piteşti. Prin hotărârea magistraţilor de aici, Pera a fost condamnat la 11 ani de închisoare. În urma apelului făcut de inculpaţi, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a retrimis dosarul pentru rejudecare, la Tribunalul Argeş, decizând totodată, punerea în libertate a tuturor celor arestaţi. În aprilie 2010, instanţa Tribunalului Argeş a redus pedepsele celor 22 de inculpaţi, Pera rămânând cu şase ani de puşcărie. Dar dosarul „Spumă şi Bibanu” se află în prezent pe rolul Curţii de Apel Piteşti, întrucât inculpaţii au făcut recurs şi la aceste sentinţe.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • lingai mai suntetisau nu mai aveti subiecte,vai de voi ziaristi,persoana importanta si asta.

  • Sunteti penibili! Constat ca in tara asta, la ziaristii astia de la Mesagerul, este mai important sa fii interlop, decat om de valoare. Ce sa mai creada copiii nostri? Si le mai pomeniti si pe cele doua fufe care fac bani aratandu-si goliciunea! Vai si amar!

  • daaaaaa subiect de importanta nationala !
    sunteti penibili !
    vai de capul vostru de ziaristi !
    mai bine ati da foc la ziar ar fi o stire mai interesanta !

  • ...la ce sa ne mai asteptam de la oameni ca voi?...cica ziaristi...sunteti de cacao!!!!!

  • Asadar, CAP-DE-CAUCIUC asta, un infractor de joasa speta, impreuna cu fufele alea trecute si petrecute, au ajuns subiect de gazeta si model pentru copiii nostri... Bravo, MESAGERULE !

  • :)) cine stie ce mos frustrat a scris toate commenturile astea :)) n-o fi cel mai important om din deva pera, dar pun pariu ca toti care au citit articolul stiau cine e pera, pe cand cine sunteti voi cred ca nici vencii vostrii nu stiu :))
    astia suntem noi! atata ne duce capul!

  • aia e diferenta dintre ei si noi :) ei raman, noi mai putin.
    nu-s de laudat toate actiunile lui pera, dar acum nici frustrarile celor care scriu aici nu isi au locul. pana la urma e vorba de un anunt al unei nunti. un motiv de bucurie. daca nu pentru toti, macar pentru ei. nu iti place, caute alte stiri :)
    cele bune ;)

  • bravo lor si CASA DE PIATRA!voi vorbiti de interlopii?voi putorilor care ati dus tara in jos atunci cind l-ati votat pe BASESCU!adevaru ca va roade invidia ca nu puteti ca PERA!asa ca mina pe carte si mai invatati!TRAIASCA MIRIIII!SANDY de la DEVA!

  • Bai, domnu' Sandy, ia reciteste putin mesajul pe care l-ai scris si vezi cine trebuie sa puna mana pe carte...
    Mars la scoala si ia-l si domnu' Robert cu tine, ca-i la fel de agramat !

Recent Posts

Felicitare Florii

33 de minute ago

Felicitare Florii

35 de minute ago

Felicitare Florii

35 de minute ago

Felicitare Florii

37 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

38 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

38 de minute ago