Constructorul lucrează în ritm alert la Casa de Cultură din Hunedoara

Adriana Năstase

Lucrările de reabilitare a Casei de Cultură din municipiul Hunedoara avansează într-un ritm alert, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara. Primul spectacol ar putea avea loc la sfârşitul acestui an.
Ieri, administratorul public al judeţului Hune­doara, Costel Avram, a efectuat o vizită în teren la Hunedoara, unde se desfăşoară lucrările de reabilitare a Casei de Cultură, proiect finanţat în baza asocierii Consiliului Judeţean Hune­doara cu Primăria Municipiului Hunedoara.

La întâlnire au luat parte alături de repre­zentanţii primăriei, proiectantul împreună cu reprezentanţii societăţii care execută lucrările, pentru a analiza la faţa locului, aspectele legate de detaliile care vor înfrumuseţa sala de spectacole.
„Lucrările de finisaje exterioare sunt fina­lizate, iar acum se lucrează într-un ritm alert la reabilitarea sălii de spectacole. Urmărim cu multă atenţie tot ceea ce se întâmplă aici, monitorizăm respectarea tuturor detaliilor din proiect pentru că ne dorim ca proiectul să fie implementat corect, iar sala de spectacole să fie funcţională la sfârşitul acestui an”, a declarat Costel Avram.
În cadrul proiectului sunt prevăzute lucrări de refuncţionalizare şi/sau compartimentare a unor spaţii existente, lucrări de finisaje inte­rioare (cu restaurarea şi refacerea elementelor de decoraţie arhitecturală), lucrări de refacere a pardoselii şi a scărilor, lucrări de recon­di­ţio­nare şi restaurare a tâmplăriei (cu schimbarea elementelor deteriorate), modernizarea bi­rourilor şi grupurilor sanitare, revizuirea insta­laţiei electrice şi de iluminat, precum şi lucrări de finisaje exterioare.
Valoarea contractului este de 13.189.552 lei iar durata de execuţie a lucrărilor este de 18 luni de la data primirii Ordinului de începere a lucrărilor.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Oare monstruozitatea de panou nu putea sa fie pus mai departe la al treilea stalp de iluminat (spre pietonala ) ? Sau mai bine deloc ! Un plasture pe un tablou ! :( :(

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

o oră ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

o oră ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

o oră ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

o oră ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

o oră ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

o oră ago