Constantin Jujan este noul director general al CEH

Maximilian Gânju

Unul dintre cei mai buni specialişti ai fostului CNH, Constantin Jujan (foto), a fost numit la conducerea Complexului Energetic Hunedoara şi are misiunea de a repune pe linia de plutire compania energetică.
Noul director general al CEH provine din minerit şi şi-a dovedit competenţele manageriale în fruntea fostei Companii Naţionale a Huilei. Constantin Jujan este recunoscut pentru planul de eficientizare aplicat fostei regii miniere, când a reuşit să ţină pe linia de plutire toate minele din Valea Jiului, timp de un an de zile, fără a primi măcar un leu subvenţie de la bugetul statului. Jujan spune că o parte dintre măsurile aplicate la CNH se pot aplica şi la Complexul Energetic Hunedoara.
„Este adevărat, am primit decizia privind numirea în funcţia de director general al CEH. Trebuie un complex de măsuri care să ducă o îmbunătăţire a indicatorilor şi activităţii, având în vedere că în două luni de zile este iarăşi o discuţie cu echipa Fondului Monetar Internaţional, pe acest subiect. O parte din soluţii (n.r. aplicate la fostul CNH) pot da randament şi aici”, a declarat Constantin Jujan, noul director general CEH. Acesta a fost membru PDL până în urmă cu circa trei ani, partid din care a demisionat pentru că „nu mă regăseam în politică”. Jujan a rămas departe de politică şi nu şi-a depus adeziunea la PSD pentru a obţine funcţia de şef al CEH. A activat până acum ca director la Mina Petrila, societate aflată pe închidere şi în portofoliul SNÎMVJ.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Faceti loc, vin minerii !
    Bai tovarasi, mineritu-i una si energetica-i mult mai mult. Bagati elefanti in ceasornicarii pentru simplul motiv ca au dovedit "competente manageriale" in .... pescuitul oceanic. Vai de capul lui de CEH.
    Nu vreu sa spun ca domnul Jujan e slab pregatit, vreau sa spun ca un Complex energetic este cu totul altceva fata de o mina.
    Atat.
    Veti vedea.

  • Echilibrium e cam dezechilibrat. Dar ce e mai important e poluarea produsa de termocentrala Mintia. Speli masina seara si dimineata e praful gros pe ea. Nu stiu cum o fi si in plaminii devenilor. Cand se rezolva, sper ca nu odata cu falimentul?

  • Doamne ajuta!! sa fie intr-un ceas bun numirea in functia de director general al C.E.H. a domnului Constantin Jujan.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

51 de minute ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

51 de minute ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

53 de minute ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

56 de minute ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

60 de minute ago