Constantin Brânduşe a pãrãsit PDL şi candideazã independent

Anamaria Nedelcoff

Fostul consilier local Constantin Brânduşe (foto) a declarat, ieri, că a părăsit PDL, după numai două luni petrecute în cadrul formaţiunii politice. Brânduşe a precizat că a plecat din partidul pe care îl îmbrăţişase pentru a doua oară în cariera sa politică, de teamă să nu plece membrii PDL la USL, cum s-a întâmplat la Vulcan. Mai mult, fostul consilier local susţine că vrea să candideze independent la Primăria municipiului Lupeni şi îi acuză pe democrat-liberalii de aici că au bătut palma cu adversarul său, edilul şef din localitate, Cornel Resmeriţă.

Nu trec la USL

„Voi candida independent la Primăria municipiului Lupeni. Am luat această decizie, deoarece sondajele efectuate arată că oamenii nu au nevoie de o conducere politică a municipiului, ci de un independent. În plus, nu vreau să mă trezesc că reprezentanţii PDL vor trece cu o lună înainte de alegeri la USL, cum s-a întâmplat la Vulcan. Iar despre PDL Lupeni, se ştie că are o înţelegere cu Resmeriţă. Cristian Roşu (n.r.-preşedintele organizaţiei municipale PDL) este ocupat să-şi atragă consilieri, nu oamenii de partea lui”, a declarat Constantin Brânduşe.
Cristian Roşu neagă însă orice alianţă cu PSD sau că membrii formaţiunii portocalii şi-ar dori să migreze spre USL. „Se înşală amarnic, nu plecăm din partid şi nu avem nici o înţelegere cu Resmeriţă. Brânduşe a plecat de bunăvoie, deşi noi am vrut să candideze din partea noastră. Acum, suntem în negocieri cu două sau trei persoane, ca să ne găsim un nou candidat”, a precizat preşedintele PDL Lupeni.

„PDL nu l-a nominalizat drept candidat”

Contactat, Gabriel Lungu, administratorul public al municipiului Lupeni, a afirmat că Brânduşe a trecut prin aproape toate partidele politice existente.
„Înainte de 2005, el a fost la APR, PSD, Partida Romilor, iar în 2005 a intrat în PDL, în 2006 a fost membru PC, în 2007 a trecut la PNL, iar în 2012, a fost din nou în PDL, iar după două luni, acum, se declară independent. Nu se ştie săptămâna viitoare în ce partid va fi, cred că i-a mai rămas doar UDMR”, spune Lungu. Cât despre conferinţa de presă susţinută ieri, Lungu a continuat pe acelaşi ton ironic. „Brânduşe este primul candidat din România care a înregistrat într-o singură zi două premiere. El a ţinut o conferinţă de presă într-un garaj, iar a doua premieră este că şi-a anunţat candidatura la Lupeni din Vulcan, că acolo se află garajul lui. Din informaţiile pe care le avem, următoarea conferinţă de presă o va ţine la Babadag. Realitatea este că PDL nu l-a nominalizat drept candidat pentru funcţia de primar, deoarece în sondaje, el apare cu 4,2 la sută. Iniţial, am crezut că le va cânta ziariştilor, dacă a organizat conferinţa de presă într-un garaj, după modelul emisiunii de radio, cu „garajul lui Smiley”, dar poate nu ştie nici să cânte”, a adăugat administratorul public din Lupeni.

4 comentarii la „Constantin Brânduşe a pãrãsit PDL şi candideazã independent”

  1. Costel Branduse va castiga alegerile ,nu mai votam pe turnatorii la securitate Razmerita si Molot.

  2. Idiotul ăsta de garoi s-a lipit la ţeava de bani!!!! acum iar vrea la putere cu proştii ăştia de la USL!!!(crede-ţi că nu vrea la USL???)Fă ceva măi bogatule şi pentru ţiganii tăi!!!

  3. Bai Lungule, Branduse nu a furat ca sa sustina conferinte de presa in vile….cabane pe la Campu lui Neag sau Straja…..cum face cel pe care il lingi atata in ***(turnatorul Resmerita alias Lupascu)…..mai bine decoruri modeste dar idei pentru o viata mai buna in Lupeni….decat vile de lux pline de lichele….adica tu. Lungu si tot clanul Resmerita!!!!

  4. Doamnă Ana Maria Nedelcoff de ce dezimformaţi oamenii. Dl. Brânduşe a afirmat în conferinţa de presă că „nu a avut nici o adeziune la PDL” deci nu avea cum să părăsească PDLul. În plus, ştim foarte bine că dumneavoastră aveţi o înţelegere cu primarul Resmeriţă, dar nu aveţi dreptul să minţiţi în aşa fel. Şi apropo, ca să ştiţi cu toţii: la Lupeni s-a desfăşurat un sondaj pe un eşantion de 1200 persoane unde Constantin Brânduşe deţine 48,92 la sută iar Cornel Resmeriţă 23,74 la sută. Şi astea sunt reale. Vom detalia subiectul pe pagina noastră web. Ca să priceapă tot românul!

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.