Aproape toţi liberalii din Lupeni au trecut la PDL

Carmen Cosman

Lovitură de teatru pe scena politică din Valea Jiului. Fostul preşedinte al PNL Lupeni, demis pentru că s-a opus semnării protocolului cu PSD, Constantin Brânduşe (foto), a trecut de ieri în barca PDL. Împreună cu el, au făcut acest pas alţi 100 de membri ai PNL Lupeni.

„S-au pus bariere politice”
Peste 100 de membri ai PNL Lupeni au semnat ieri, adeziunea la PDL. „Majoritatea organizaţiei PNL de la Lupeni, adică peste 100 de membri, în frunte cu liderul său incontestabil Constantin Brânduşe, s-a înscris în Partidul Democrat Liberal. Eu cred că argumentele, la faptul că aceşti oameni au venit la noi în partid, sunt maturitatea la care a ajuns PDL, prin implicarea în administraţie, în ceea ce înseamnă economic şi social. Noii veniţi sunt oameni care luptă pentru drepturile comunităţii din Lupeni, iar în faţa lor s-au pus nepermis de multe bariere politice”, a declarat Dorin Gligor, preşedintele PDL Hunedoara.

Bani mulţi daţi de guvern
Pe de altă parte, proaspătul democrat-liberal Constantin Brânduşe a precizat că „este un moment mai deosebit această trecere a noastră în PDL. Am considerat, atât eu, cât şi organizaţia din care fac parte, că este necesar acest pas, întrucât la Lupeni, problemele sunt foarte grave. Alianţa care s-a format ne-a închis toate căile de a veni pe piaţă”. De asemenea, Brânduşe şi-a motivat alegerea politică prin faptul că, pentru Lupeni, acest partid (PDL, n.n.) a dat, de când se află la putere, mai mulţi bani decât au dat,  în ultimii 10 ani, toate celelalte guverne la un loc.
Pentru că este consilier local, iar statutul aleşilor îi interzice migraţia politică, la următoarea şedinţă ordinară de consiliu, Brânduşe îşi va prezenta demisia.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Draga Crin Antonescu, pupa-l pe Molot, pupa-l mult,pe gura, ca merita, bravo!cu Molot la sefie cat de curand PNL Hunedoara va fi file de istorie.

  • Ce va mirati primarul din Lupeni ,Razmerita a fost turnator la securitate la fel ca si Molot ,,am citit in presa ca si Antonescu a fost turnator la securitate cu numele conspirativ de Porumbacu ,dupa cum afirma Ponta colegul lui, niste jeguri securiste

  • Lasa ca Basescu nu a fost securst el a fost sfat pe vreea accea de aia avea o functie asa importat la vremea respectiva

  • ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ce glume are PD-l ul in program baieti nu mai mintiti lumea si ziceti cati oameni au plecat de la voi la PNL ci nicidecum invers

  • Numai prostii cred ca PDL mai reprezinta ceva. Cativa din PDL si-au facut plinul si ia-u lasat cu buzele umflate pe membrii. Pe unii membrii ii tin cu forta si amenintari ba ca-si pierd serviciu, ba ca o sa fie arestati de USL cand vine la guvernare pentru aranjamentele care le-au facut. Le pare rau de ce au facut tarii, si ca s-au lasat ei pacaliti ca vor face bine. Arion la Hunedoara este huiduit si scuipat de pensionarii care l-au votat ca apoi sa le impoziteze pensiile. Si sa zica cu tupeu ca el s-a opus. Cum sa se opuna daca PDL, UNPR si UDMR sunt majoritari in parlament? Adica toti nu vreau, dar fac? Ne mint in fata? Sa-i sanctionam si noi la vot!

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago