Conducere nouã la PNL Deva

05 Irinel Faur si celalalt  Natalia Bumbac

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a constituit Comitetul Local Executiv al PNL Deva, din cadrul procesului de fuziune a vechiului PNL cu PDL, fiind desemnaţi doi copreşedinţi şi cei 28 de membri care vor conduce organizaţia locală. Astfel, din partea vechiului PNL a fost desemnat copreşedinte Irinel Faur (foto stânga), iar cei din PDL l-au ales pe Nicolae Pasc (foto dreapta). Până acum, preşedinte al organizaţiei municipale a vechiului PNL Deva a fost Tiberiu Balint, care a decis însă să se autosuspende din toate funcţiile politice pe care le deţine în cadrul partidului. Hotărârea liberalului este valabilă pe perioada în care se va afla sub control judiciar, fiind anchetat într-un dosar pentru fapte de corupţie, alături de fostul şef peste liberalii hunedoreni, Mircea Moloţ.

Până la numirea sa în funcţia de copreşedinte al noului PNL Deva, Irinel Faur a fost preşedinte al organizaţiei de Tineret Liberal Deva, funcţie din care a demisionat. „Am fost ales copreşedinte interimar al organizaţiei municipale a PNL Deva, după ce Tiberiu Balint a decis să se autosuspende din funcţie. Îmi doresc ca pe perioada exercitării mandatului, organizaţia PNL Deva să devină mai vizibilă. De asemenea, vreau o colaborare bună cu întreaga filială şi cu cei din Consiliul local şi de la Primăria Deva”, a afirmat Irinel Faur.
Nicolae Pasc a fost numit copreşedinte al Organizaţiei Municipale a noului PNL Deva, deţinând aceeaşi poziţie în cadrul Organizaţiei Municipale a PDL Deva. „În calitate de copreşedinte al PNL Deva, voi contribui la construirea unei echipe puternice, care va încerca să pună în practică proiectele pe care ni le-am asumat în faţa electoratului”, a declarat Nicolae Pasc. Potrivit deciziei interne a partidului, conducerea bicefală a noului PNL va fi menţinută până în 2017, când sunt programate alegeri generale pentru toate funcţiile de conducere din cadrul formaţiunii politice.
Printre membrii noului Comitet Local Executiv al noului PNL Deva se numără viceprimarul Devei, Marius Surgent, consilierii locali Nelu Ardelean, Stan Hanzi, Francisc Kovacs, Daniel Crişan, precum şi Victor Arion, directorul Apa Prod, Sebastian Bara, directorul Bibliotecii municipale Deva ş. a.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.