Categories: Comunitate

Condiţii de pensiune pentru asistaţii din Baia de Criş

Magdalena Şerban

Plasme, lenjerie nouă, mobilier la fel de nou, un oficiu şi patru saloane cu câte două locuri fiecare – toate acestea îi aşteaptă pe bolnavii cu probleme sociale, care vor trece pragul proaspetei construcţii din cadrul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială Baia de Criş.

Imobil plin de igrasie
“Cu ajutorul financiar oferit sută la sută de Consiliul Judeţean Hunedoara, s-a realizat extinderea şi modernizarea unei clădiri dezafectate a vechiului spital şi totodată, dotarea ei, la standarde de maximum confort. Am refăcut aproape totul, doar câţiva pereţi au rămas nedemolaţi, vechiul edificiu fiind dărăpănat şi plin de igrasie. Astfel, avem cu opt locuri mai mult, care se adaugă la cele 35 existente”, a menţionat Călin Petru Marian (foto), managerul instituţiei.

Au nevoie de personal
Cu toate că investiţia s-a finalizat, nu se poate începe activitatea propriu-zisă pentru noua locaţie, personalul actual fiind insuficient. “E păcat că încă nu putem să luăm startul. Avem buget, avem resurse, dar ne lipseşte personalul. Nu putem demara procedura de angajare, până nu avem acordul Ministerului Administraţiei şi Internelor, aşa că aşteptăm un răspuns pentru cele două posturi cerute: unul de infirmier şi unul de asistent”, a adăugat Călin Petru Marian.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

9 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

9 ore ago