Politica si administratie

Cometex a inaugurat cel de-al 11-lea parc comercial din rețeaua sa în municipiul Hunedoara

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale deschide pe 28 martie un nou centru comercial mo­dern. Noua destinație de shop­ping aduce în atenția cum­pă­rătorilor retaileri renumiți, atât la nivel na­țio­nal, cât și internațional, prin­tre care Altex, KiK, Sinsay și Zoocenter. Cu o su­pra­față de 5.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Hunedoara repre­zintă rezultatul unei in­vestiții de peste 4 mi­lioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri co­merciale ajunge astfel la 11 locații în toată țara.

Strategia de dezvoltare
Cel mai nou centru comercial din municipiul Hunedoara, situat pe B-dul Traian nr.7B lângă magazinul Dedeman, se adresează tuturor locuitorilor din oraș și din împrejurimi. Mixul de chi­riași oferă o nouă experiență de cum­pă­rături hunedorenilor in domeniul electro-it, fashion si produse destinate animalelor de companie. Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienții mai aproape de branduri importante, atât românești, cât și in­ternaționale, din mai multe domenii creând astfel destinații referință pen­tru cumpărători.
„Ne extindem în orașul Hundoara cu un nou parc de retail care va face parte din rețeaua națională Cometex, sus­te­nabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protectia mediului în­con­jurator. Hhunedorenii vor găsi exclusiv în noul Cometex Retail Park branduri precum KiK, Sinsay și ZooCenter iar Altex, partenerul nostru de cursă lungă, va fi prezent cu unul din­tre cele mai mari magazine din re­giune. Suntem în­cre­zători că noul parc de retail va contribui la dezvol­ta­rea eco­no­mică locală”, a de­clarat Vicențiu Spătaru (foto), di­rec­torul Ge­neral Cometex.
Noul proiect de retail are pa­nouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu con­sum redus de energie, soluții teh­nologice adop­tate pentru o eficiența energetică spo­rită și centrate pe protejarea mediului. Cometex are acum în por­tofoliu 11 parcuri de retail operaționale aflate în orașele: Brașov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huși și Vatra Dornei, și în cursul aces­tui an Cometex își propune să des­chidă încă 5 proiecte de tip retail park. Toate proiectele marca Cometex susțin și promovează practici sus­tenabile în domeniul retailului, astfel se încu­ra­jea­ză utilizarea energiei verzi. (A.N.)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago