Categories: Sport

CNS Cetate Deva a reînceput antrenamentele

Nicolae Gavrea

Cu întârziere de o săptămână, jucătorii de la CNS Cetate Deva s-au reunit luni, sub coordonarea antrenorului Sorin Cornea (foto), pentru debutul pregătirii returului de campionat.

Câţiva dintre jucătorii cu care echipa a activat în prima parte a campionatului şi-au reziliat contractele şi au renunţat la colaborarea cu clubul din Deva. Este vorba de nouă dintre fotbalişti care au avut prestaţii mai puţin concludente : Bauman, Ionică, Coteţ, Firan, Staicu, Alexandru Dan – care au plecat imediat după încheierea turului – şi Raţ, Mintaş şi Tecsi – care au părăsit echipa ulterior.
S-au prezentat la primul antrenament Apostol, Kelemen, Şoit, Coteţ, Doboş, Boldea, Moţ, Bărculeţ, Cristian, Lupu, Leucian şi David. Acestui nucleu li se alătură la pregătiri opt fotbalişti recent transferaţi, alţii fiind încă în tratative cu clubul.
Au semnat pentru echipa CNS Cetate Deva: Andrei Voineag (24 de ani, transferat de la Sportul Snagov), Gabriel Oiţă (25 de ani, venit de la ACS Şirineasa) şi fraţii Florin şi Mihai Olariu, ambii de 23 de ani, reveniţi la Deva de la Milenium Giarmata. Au mai fost transferaţi patru juniori sub 19 ani de la Centrul Naţional de Pregătire Târgu Mureş: Andrei Tornai, Petruţ Chirlejean, Dani Ursu şi Arpad Birtalan. Cu ei s-au încheiat deja contracte, dar conducerea clubului devean aşteaptă acceptul altor câţiva jucători cu care este în tratative. Până la 1 februarie echipa se va pregăti la Deva, iar în perioada 2 – 8 februarie va efectua un cantonament la Geoagiu.
Sunt perfectate şi câteva meciuri amicale care se vor desfăşura numai în deplasare (terenul de la Deva fiind foarte moale) după următorul program: 8 februarie – ASU Poli Timişoara, 14 februarie la Metalurgistul Cugir, 17 februarie la Unirea Alba Iulia, 20 februarie la ACS Ghiroda şi pe 24 februarie la ACS FC Avrig.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

11 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

11 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

11 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

11 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

11 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

11 ore ago