Clubul Jiul Petroşani a fost debranşat de la reteaua de apã

Carmen Cosman

Clubul Jiul Petroşani, patronat de omul de afaceri Alin Simota, a rămas ieri dimineaţă fără apă potabilă, din cauza datoriilor acumulate către furnizorul.

Decizia sau demisia
Reprezentanţii ApaServ au avut la dispoziţie o zi să ia o decizie în ceea ce priveşte recuperarea facturilor neîncasate de la Clubul Jiul Petroşani, care are datorii de peste 13.000 de lei. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Costel Avram, i-a anunţat pe cei din conducerea ApaServ că, dacă nu iau o decizie rapidă, aşteaptă să îşi depună demisiile. Iar ieri dimineaţă, Clubul Jiul Petroşani a rămas fără apă potabilă. „Au fost debranşaţi din cauza datoriilor acumulate şi aşteptăm să îşi plătească facturile restante”, a declarat Costel Avram, care a cerut să fie informat direct despre măsurile aplicate în acest caz.
Solicitarea vicepreşedintelui CJ Hunedoara a venit după ce directorul societăţii ApaServ a anunţat că asociaţiile de proprietari care nu-şi achită datoriile vor fi debranşate de la reţea.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Molot si Avram de la PNL si respectiv PRM au scumpit apa la noi in Valea Jiului unde avem avantajul ca vine prin cadere si este curata.La Deva,Tg.Jiu,Resita,Baia Mare,Braila (care este trasa ,filtrata,tratata din Dunare)este mai ieftina fata ca la noi.De ce ? Molot,Avram.....de la CJ Hunedoara se plimba pe bani nostri publici prin strainatate China,Franta,........chiar pe timp de criza mondiala,dar pentru noi cetateni Vaii Jiului scumpesc apa desi este criza si nu sau marit salarile.Sa mai vreti voi voturi de la noi din Valea Jiului la pastele cailor,credeti ca vom uita puna la anu.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

12 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

12 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

12 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

12 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

12 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

12 ore ago