Categories: Actualitate

Cinema City deschide primul multiplex în Shopping City Deva

Aşteptarea a luat sfârşit: pe 25 septembrie, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, deschide cel de-al  20-lea multiplex al companiei în Shopping City Deva.
Iubitorii de film din Deva, dar şi din oraşele din jur, sunt invitaţi să experimenteze primul cinema 3D şi să se bucure de cele mai bune şi mai noi producţii cinematografice la cele mai înalte standarde disponibile în materie de echipamente, servicii şi nu numai.
Prima săptămână la Cinema City îţi aduce adrenalina a nu mai puţin de 11 filme, care rulează simultan în cinematograf: avanpremiere, premiere, filme de acţiune, comedii şi filme pentru copii.
Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 18 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 17,5 lei, iar după această oră, preţul este de 19,5 lei.
Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 20 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20 lei, iar după această oră, preţul este de 22 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.
Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15 lei, înainte de ora 17.00 şi de 16 lei, după ora 17.00.
Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 17 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră preţul este de 19 lei. De vineri până duminică, preţul este de 19 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21 lei.
Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 13,5 lei, de luni până joi şi de 14,5 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, preţul este de 15,5 lei. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 15,5 lei.
Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, şi online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii că la o instituție care se ocupă cu ceva con­troale s-au adunat…

7 ore ago

Bulina albă

Daniel I. Iancu, cercetător științific la muzeul devean Pentru că va fi premiat de președintele…

7 ore ago

Bulina neagră

Nicolae P. din municipiul Petroșani Pentru că este acuzat de tentativă de omor, după ce…

7 ore ago

Șeful județului sesizează Protecţia Consumatorului şi ANRE pentru nerespectarea tarifelor la electricitate în Apuseni

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara, Laurenţiu Nistor (foto), a transmis, ieri, două sesizări către Auto­ritatea…

7 ore ago

Salvital, acțiune de Ziua Mondială a Inimii

Asociația Salvital Hunedoara în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara și Primăria Deva a or­ganizat, ieri,…

7 ore ago

Firmă din Petroșani lăsată fără încasări de o manichiuristă

Tânăra învinuită de delapidare a reușit să păgubească o societate co­mercială din municipiul Petroșani, cu…

7 ore ago