Cine va fi, totuşi, candidatul USL pentru Primãria Hunedoara?

Sorina Popa

Liderii PSD, PNL şi PC din judeţ au discutat, luni, la Bucureşti, cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, şi despre candidatura la postul de primar al municipiului Hunedoara. Asta, cu toate că Ovidiu Hada (foto), actualul edil şef al municipiului, a fost anunţat oficial drept candidatul USL pentru un nou mandat la cârma oraşului.

Fiecare cu sondajul lui
În aceste condiţii, liberalii hunedoreni realizează un nou sondaj de opinie printre locuitorii municipiului Hunedoara, iar pesediştii vor finaliza în trei zile, şi ei, chestionarul lor. Ovidiu Hada, din partea USL, Dan Bobouţanu (PSD); Nicolae Schiau (independent), Barna Bende (UDMR), Viorel Arion (PDL), Mircea Popa (PRM) sunt candidaţii cuprinşi în sondajele respective. Liberalii vor anunţa rezultatele în două săptămâni, astfel că atunci, se va şti care este candidatul USL pentru funcţia de primar al municipiului Hunedoara. Nu se ştie de unde această întorsătură de situaţie, în condiţiile în care Hada a fost stabilit ca fiind cel care va ataca, din nou, acest post. „Doar după ce vom avea sondajul nostru şi cel al PNL, vom stabili cine este candidatul USL pentru Primăria Hunedoara”, a declarat Laurenţiu Nistor, preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PSD.

S-a lămurit şi cu Orăştia
Anul trecut, PSD Hunedoara a efectuat un sondaj de opinie, iar rezultatele au fost următoarele: Nicolae Schiau 35 la sută, Viorel Arion, 24 la sută, Ovidiu Hada, 11 la sută, Dan Bobouţanu, 6 la sută.
Pe de altă parte, tot la Bucureşti, liderul pesediştilor hunedoreni a discutat despre situaţia de la Orăştie. „Ovidiu Bălan (PSD – n.n.) este candidatul USL pentru postul de primar al municipiului”, a adăugat Nistor.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • USL-ul IAR VA PIERDE ALEGERILE CU POCAITUL HADA,PSD-uL PIERDE IAR PE MINA LUI SCHEAU CEL CARE SCHIMBA PARTIDELE CA CIORAPI,HUNEDORENI GINDITIVA CE ALEGETI ZONA VERDE VINDUTA DE SCHIAU,HUNEDOARA DISTRUSA DE POCAIT,POCAITI DIN ORAS NU TE MAI VOTEAZA MAFIOTULE AI DISTRUS ORASUL TU ,MONICA RADA, BUCATARUL DE PUIU RADU SI PASTORUL HADA.RUSINE TUTUROR CELOR CARE AU TUPEU SA SPUNA HADA SAU SCHIAU PRIMAR.DE CE NU IL PUNE PDL-ul PE SCHIAU PRIMAR?

  • CE FATA DE INFRACTOR GOLAN AI MAI POCAITULE. CE AI FACUT CU ECHIPA DE FOTBAL CORVINU TU CU ENEA? BANI DE LA ECOSID IA-TI FURAT PRIN ECHIPA.

  • Oricum la Hunedoara Dan Bera va iesi primar,toti hunedorenii il voteaza si sunt cu el.ne-am saturat de politicieni care nu fac nimic pentru oras . Hunedoreni treziti-va !! impreuna putem schimba fata orasului . Votati dan bera !

  • nu stiu dupa ce mai candideaza golanul asta Schiau care nu a facut nimica pentru Hunedoara a vandut terenul de la Artima terenul de langa Bazin. a dat echipa afara Fc Corvinul de pe stadion sa ii faca loc la prietenul lui Uscatu nu a facut nici un teren de fotbal. .numai a stiut sa vanda a distrus fotbalul in oras nu a facut nimic nu a asfaltat o strada(mint a asfaltat strada lui de unde a stat din micro 5 ca acuma are ceva vile pe la cluj din bani care ia luat ca a impartit halta de zgura),nu a facut nici un proiect,desi era din PDL nu a adus bani la Hunedoara sa faca ceva care sa imi aduca aminte.votati Dan Bera.

  • O sa castige Schiau ...detasat.Foarte bine !!!! E cazul sa continue ce a inceput!

  • Da si eu il sustin pe Dan Bera in detrimentul acestor hoti nenorociti. Schiau mai are pretentii, dupa ce odata o fost dat jos, acu mai poate lasa si pe altii ca are tot ce-i traba lui, saracu de el. In afara de afaceri cu Crisan si cu altii...n-o stiu sa faca altceva. Ce sa continue ce a inceput Nemes Mihai - hotiile si golaniile, nici vorba. Despre Hada deja se stie ca-i un infractor iar despre Viorel Arion cu atat mai mult, se stie ca nu-l intereseaza decat afacerile personale, contractele cu statul.

  • ce sa caute escrocul de bende primar???..dupa ce a furat cat a putut de la Spital(Curtea de Conturi va face lumina cat de curand), sa fure si ce a mai ramas in amaratul asta de oras?
    bende e hotul-hotilor, hada e copil pe langa el...

  • DAN BERA PRIMAR, fara indoiala si nu ne mai amagiti cu sondaje irelevante. auzi la ei, nici macar nu-l includ in sondaje, se gandesc ca ar fi cantitate neglijabila, dar este foarte posibil sa aveti o surpriza de amploare. hunedoreni, treziti-va si sustineti proiectele concrete, puneti umarul la reconstructia orasului si la dezvoltarea lui. politicienii n-au decat sa-si faca planuri, aliante peste aliante si cumetrii pentru ciolan. a venit vremea proiectelor si a faptelor concrete. ne-am saturat de voi...rusine ca inca ne duceti cu zaharelu si mai sperati sa va si creada lumea.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago