Categories: Sport

Cinci gimnaste devence la Euro 2014

Cele cinci gimnaste de la CNS „Cetate” Deva care au făcut parte din loturile României la concursul triunghiular cu Franţa şi Belgia au fost trecute pe listele oficiale pentru  participarea la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Sofia (14-18 mai).
Andreea Munteanu şi Ştefania Stănilă, care au confirmat aşteptările la competiţia din Franţa, vor face parte din echipa de senioare, condusă de Octavian Belu şi Mariana Bitang. Alături de cele două gimnaste de la „Cetate”, pentru România vor mai concura Larisa Iordache, Diana Bulimar şi Silvia Zarzu, a anunţat, ieri, Federaţia Europeană de Gimnastică (UEG). La junioare, trei din cele cinci componente ale lotului României sunt de la clubul din Deva. Astfel, devencele Laura Jurcă, Andreea Iridon şi Asiana Peng vor face echipă cu Anda Butuc şi Andra Stoica
La Campionatul European de la Sofia vor participa 288 de gimnaste (149 senioare şi 139 junioare) din 37 de ţări. În 2013, la Bruxelles, la ultima ediţie a Europenelor pe echipe, România a cucerit medalia de aur la senioare, iar la junioare, medalia de bronz.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago