Categories: Actualitate

Cinci din autorii jafului şi răpirii de la Hărău, plasaţi sub control judiciar

Maximilian Gânju

Şapte tineri au fost trimişi în judecată pentru că au intrat peste un cuplu, în toiul nopţii. Pe fată au sechestrat-o, iar pe iubitul ei l-au bătut şi jefuit. Suspecţii au fost arestaţi încă din ianuarie. La cinci dintre ei, zilele trecute, le-a fost schimbată măsura preventivă.
Judecătoria Deva, instanţa unde se află dosarul de judecată, n-a fost de acord cu ieşirea suspecţilor din arest şi le-a respins cererile de înlocuire a măsurilor preventive. Tinerii au contestat decizia, iar Tribunalul Hunedoara le-a admis contestaţiile. Instanţa a mai hotărât ca pentru cinci dintre ei, Aurel Alin Ciurar, Dani Dan Ioan Ilie, Dani Cristian Oliviu, Alexandra Lavinia Strassburger şi Tina Cătană, să înlocuiască măsura arestului preventiv cu măsura controlului judiciar. În ceea ce-i priveşte pe Robert Caşlarov şi Florin Ciurar, Tribunalul Hunedoara le-a respins acţiunile. Tinerii sunt judecaţi pentru infracţiunile de tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe, lipsirea de libertate în mod ilegal ori furt calificat.
Potrivit anchetatorilor, totul s-a petrecut în comuna Hărău, acasă la o tânără cu care un doljean de 25 de ani avea o relaţie. În timp ce tinerii dormeau, peste ei au intrat în casă mai mulţi indivizi. Iubitul fetei le-a spus poliţiştilor că a fost lovit şi jefuit de 950 de euro, iar apoi sechestrat în casa prietenei sale până dimineaţa. Fata a fost luată cu forţa de suspecţi şi dusă în municipiul Aiud, la locuinţa unuia dintre ei. A fost eliberată de poliţişti în urma unei acţiuni de amploare.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

A cucerit Everestul!

Alpinistul Adrian Ahriţculesei, din Petroşani, a cucerit vârful Everest (8.848 m), potrivit unui anunţ făcut…

8 ore ago

Cum să alegi ochelarii de soare vara aceasta

Fie că vorbim de ochelari de soare pentru bărbați sau femei, aceștia sunt mai mult…

8 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj din zonă a încercat să cum­pere niște voturi de…

o zi ago

ADR Vest: Urgența din Deva, exemplu de bune practici la nivelul Regiunii Vest

Șeful județului a vizitat, ieri, noua Uni­tate de Primiri Urgențe a Spitalului Jude­țean de Urgență…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că echipa pe care o conduce a reușit o…

o zi ago

Bulina neagră

Silviu R., din municipiul Deva Pentru că a fost trimis în judecată, după ce a…

o zi ago