Cinci deveni, convocaţi la naţionala de futsal a României

Ovidiu Mănăstire

Autobergamo Deva este echipa care va da cei mai mulţi jucători la echipa naţională a României, pentru „dubla” amicală cu Turcia, care se va desfăşura mâine şi poimâine la Călăraşi. Astfel, alături de obişnuiţii Vlad Iancu, Adrian Pânzaru, Paulo Ferreira şi Cristian Matei, la lot va ajunge şi ultima achiziţie, experimentatul Florin Matei.

Deva dă aproape jumătate din lot
Aflată în pregătire pentru grupa preliminară de calificare la Campionatul European 2018, echipa naţională de futsal a României va susţine două partide amicale cu gruparea similară a Turciei. Meciurile se vor juca la Călăraşi, mâine de la ora 17.30 (transmise în direct de postul Digisport 2) şi joi, de la ora 17.00. Pentru aceste partide, selecţionerul Robert Lupu a convocat cinci jucători de la Autobergamo Deva, aceştia fiind Vlad Iancu, Adrian Pânzaru, Cristian Matei, Paulo Ferreira şi Florin Matei. Din lot mai fac parte portarul Andrei Grigoraş (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc) şi jucătorii de câmp Laszlo Szocs (Futsal Klub Odorheiu Secuiesc), Bogdan Covaci, Mimi Stoica (ambii de la City’us Tg. Mureş), Ionuţ Movileanu (Dunărea Călăraşi) şi Emil Răducu (Luxul St. Andrews – Malta).

Ora de start a derbiului Autobergamo – United, modificată din nou  
Autobergamo Deva va disputa sâmbătă primul meci oficial din 2017, derbiul de pe teren propriu cu United Galaţi, a cărui oră de începere s-a mai modificat încă o dată. Devansat iniţial de la ora 18.00 la ora 13.00, partida va începe până la urmă la ora 16.00, nefiind sigur dacă va fi transmisă în direct de Digisport. Intrarea spectatorilor la acest meci se va face pe baza unui bilet care va costa 5 lei.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.