Categories: Sport

CICLISM. Demnitar pe… bicicletă

Ministrul Tineretului şi Sportului Eduard Novak (foto) s-a aflat la Deva nu numai în calitate de demnitar la Guvernului Româ­niei ci şi ca sportiv activ. Medaliat la Jocu­rile Paralimpice de la Atena, ministrul Novak intenţionează să participe şi la ediţia din acest an Jocurilor Paralimpice, care se va desfăşura la Tokyo şi în acest sens se pregăteşte şi participă la diverse competiţii interne.
Astfel, Eduard Novak a fost prezent în calitate de rutier la ediţia din acest an a Turului municipiului Deva ediţia a VII-a, com­petiţie naţională care, practice, mar­chează debutul unui sezon foarte impor­tant şi care a reunit sportivi de la toate sec­ţiile de performanţă din ţară.
MInistrul Sportului a făcut parte din echi­pa Novak Team, unde a concurat alături de fiul său şi alţi membrii ai echipei (una foarte puternică, deţinătoare a titlurilor naţionale cucerite în anii precedenţi) ia rezultatele obţinute anul acest la Deva par să fie în graficul stabilit de Eduard Nokac pentru calificarea la Olimpiada.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

4 ore ago