Cei mai buni pantofi pentru dureri de spate

 

Cei mai buni pantofi pentru dureri de spate

Mai devreme sau mai târziu, aproape toată lumea va avea parte de dureri de spate. Ceea ce mulți oameni nu realizează este cât de mult le pot influența și exacerba perechile de pantofi de damă pe care îi purtați. De fapt, încălțămintea greșită poate chiar provoca dureri de spate. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care iubesc tocurile stiletto.

 

La capătul scăzut al modelelor de pantofi de damă la modă, papucii tip flip-flops nu oferă suport și pot duce la durere de la picioare în sus. În general, încălțămintea plată nu oferă niciun sprijin pentru spate și poate agrava durerile de spate, deoarece oamenii tind să poarte acești pantofi de damă toată ziua. În timp ce acestea sunt, în mod evident, tipuri de încălțăminte pe care nu ar trebui să le purtați atunci când aveți dureri de spate, există diferite stiluri de pantofi de damă pe care ar trebui să le purtați atunci când spatele începe să vă doară.

 

Persoanele care suferă de dureri de spate severe știu că au nevoie de pantofi pentru a absorbi durerea și disconfortul pe termen lung. În ciuda faptului că există nenumărate tipuri disponibile, durerea nu dispare niciodată.

 

Când mergeți, puneți forța de până la cinci ori greutatea corpului pe fiecare picior. Dacă piciorul nu redistribuie greutatea în mod corespunzător, puteți dezvolta probleme pe fiecare picior. Pantofii ortopedici vă pot ajuta să vă atenuați simptomele de durere de spate și să vă îmbunătățiți nivelul de confort și mobilitate.

 

Acest articol vă va ajuta să decideți cum puteți face selecția optimă pentru cei mai buni pantofi de dama care vă pot ajuta să preveniți și să atenuați durerile de spate.

 

Când căutați pantofi toamna, de dama care pot ameliora durerile de spate, acordați atenție arcadelor și asigurați-vă că aceasta corespunde arcadei naturale a piciorului. Anumite persoane care suferă de dureri de spate pot beneficia chiar și de simpla adăugare a unor branțuri de gel în pantofi. Potrivirea este, de asemenea, crucială, dar unii oameni pot purta pantofi puțin prea mari sau mici pentru ei, dacă le place stilul sau prețul a fost mai bun.

 

Aruncați orice pantofi de dama care nu vi se potrivesc corect. Nu fac nicio favoare spatelui. De asemenea, este important ca un medic să se uite la picioare și la spate și să facă recomandări cu privire la tipul de încălțăminte care vă va ajuta cel mai mult.

Adidași de alergare

Adidașii de alergare sunt unii dintre cei mai buni pantofi de damă de purtat atunci când aveți dureri de spate, chiar dacă nu alergați. Acești pantofi sunt ușori și proiectați cu zone de presiune în interiorul lor, astfel încât fiecare pas este distribuit uniform pe picioare. În timp, acest lucru minimizează presiunea asupra spatelui inferior.

 

De exemplu, pantofii New Balance au o calitate robustă a construcției, cu 50% material sintetic și 50% material din plasă care asigură un confort optim. Cu talpa de cauciuc sub picioare, veți avea o aderență robustă în timp ce alergați sau vă antrenați. În plus, vă va asigura o experiență confortabilă, mai ales dacă trebuie să mergeți mult, pentru o perioadă mai lungă.

 

Confortul va merge și mai departe cu talpa superioară groasă și moale care vă susține picioarele din partea stângă și dreaptă. Drept urmare, partea inferioară a spatelui dvs. va avea un sprijin excelent la fiecare pas în timp ce mergeți.

 

Iată principalele motive pentru care v-am recomanda să alegeți acest tip de pantofi de damă, dacă sunteți în căutarea unor pantofi de mers confortabili pentru muncă:

 

  • Au tehnologia ENCAP pentru talpa intermediară, pentru a vă oferi o pronație echilibrată și perfectă.
  • Cu designul acestor pantofi, puteți merge pe jos pentru o perioadă mai lungă.
  • Designul lor constă în plasă pentru o bună circulație a aerului, ceea ce îi face cei mai bun pantofi pentru persoanele cu dureri de spate.
  • Branțul din cauciuc vă va asigura că veți obține o aderență fermă la sol și veți rămâne pe loc.
  • Talpa exterioară și tălpile superioare au confortul de care aveți nevoie la fiecare pas în timpul mersului.

Birkenstocks

Birkenstocks au o talpă moale, care ajută la durerile de spate. În zilele noastre, Birkenstocks sunt disponibili într-o gamă largă de culori, stiluri și modele, fiind elegante și practice.

Încălțăminte ergonomică

Multe companii oferă încălțăminte ergonomică, concepută pentru un sprijin și confort adecvat, într-o varietate de stiluri. Nu există niciun motiv să sacrificați stilul doar din cauza durerilor de spate, iar aceste tipuri de pantofi de damă vă pot ajuta. Pentru femei, există chiar și pantofi cu tocuri ergonomice, care nu vor exacerba problemele de spate.

Pantofi ortopedici pe bază de prescripție medicală

Deși sunt mai scumpi decât tălpile și inserțiile fără prescripție medicală, pantofii cu prescripție sunt modelate pentru piciorul utilizatorului, oferind o potrivire personalizată. Deși aceste inserții sunt mai scumpe decât versiunea disponibilă la raft, acestea sunt fabricate din materiale de calitate superioară.

Discutați cu un medic despre cele mai bune perechi de pantofi de damă, de purtat atunci când aveți dureri de spate.

Dacă aveți dureri de spate care nu s-au îmbunătățit în decurs de o săptămână sau dacă durerile de spate sunt cu adevărat severe, sunați astăzi și stabiliți o programare la medic. Un medic calificat pentru dureri de spate vă poate sfătui, de asemenea, cu privire la cei mai buni pantofi pe care să îi purtați pentru problema dvs.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

8 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

8 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

8 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

8 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

10 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

10 ore ago